Show Me Love Closing Party @ W Night Club, Athens, 29/3. Κέρδισε Προσκλήσεις

Show Me Love | Closing Party
Η Πέμπτη μετά την επιτυχία του party “SHOW ME LOVE” έχει καθιερωθεί ως η αγαπημένη μέρα των Αθηναίων και μη ,CLUBBERS, που αρέσκονται σε ακούσματα της HOUSE και R’nB μουσικής.

Το “SHOW ME LOVE” ήταν αυτό που έλειπε από την αθηναϊκή νύχτα και τα τρία τελευταία χρόνια το απολαμβάνουμε στο W nightclub καθώς και στα μεγαλύτερα club της Ελλάδας,
όπως φέτος το καλοκαίρι 2011 που το “SHOW ME LOVE” ταξίδεψε και φιλοξενήθηκε σε όλα τα μεγάλα club σε πολλές περιοχές της χώρας κατά τη διάρκεια του “SHOW ME LOVE” tour .

Η φήμη του “SHOW ME LOVE” δεν παραμένει μόνο στην Ελλάδα καθώς το περασμένο χειμώνα διοργανώθηκαν parties σε αρκετές πολιτείες της Αμερικής (Chicago, New York, Miami), όπως και του Bansko στη Βουλγαρία..

* For reservations contact with your booker!

===========================================

*Special Dancing Shows
*Extreme Visual & Lighting Effects
===========================================
Doors Open at: 23:00
Guest List Valid STRICTLY Until 01:30
Reservations Attendance Strictly Until 00.00
Boys & Girls Should Be Balanced
Dress Code: Glam ‘n’ Sexy
===========================================

Το "SHOW ME LOVE" party που γίνεται κάθε Πέμπτη στο W nightclub Athens ευαισθητοποιείται και κατανοεί τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και ως ένδειξη κοινωνικής ευθύνης, αποφασίζει να μειώσει τη τιμή της απλής φιάλης στα 80€/6 άτομα στο club και 110€/6 άτομα στο prive, ξεκινώντας από τη Πέμπτη 23.02 στο Masquarade Party και Κάθε Πέμπτη στο εξής.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για το Show Me Love της Πέμπτης 5/4
Keywords
Τυχαία Θέματα