Shopping για φοιτήτριες | Super Push Up Bra από τη Tezenis

Με το νέο Super Push Up Bra από τη Tezenis, στην επίσης super ελκυστική τιμή των 14,90 ευρώ. To Super Push Up Εvent θα τρέχει 10-17/3 στην αλυσίδα εσωρούχων και homewear Teznis. Η γνωστή ιταλική αλυσίδα εσωρούχων και homewear Τezenis ξέρει πως να ανεβάσει τη διάθεση των γυναικών. Η απόδειξη είναι το νέο, πρωτότυπο Super Push Up Event που διοργανώνει με πρωταγωνιστή το Super ενισχυμένο σουτιέν της συλλογής Basic Underwear Tezenis. To Super Push Up Bra υπόσχεται να δώσει ώθηση στο γυναικείο ντεκολτέ και να του χαρίσει ένα πιο στρογγυλό και αρμονικό σχήμα. Το ίδιο Super είναι και η τιμή του ενισχυμένου σουτιέν αφού οι γυναίκες που επιθυμούν ένα μπούστο με ανεβασμένο σεξ απίλ, μπορούν να το αποκτήσουν πολύ εύκολα στην μοναδική τιμή των 14,90 ευρώ.
Οι αποχρώσεις του Super Push Up είναι στο πνεύμα της άνοιξης κι ικανοποιούν όλα τα γούστα: Παστέλ και γήινοι τόνοι αλλά και pop χρώματα όπως φούξια και μπλε ρουά. Με το Super ενισχυμένο σουτιέν από τη Τezenis, η γυναίκα που θέλει να νιώσει sex bomb έχει τώρα την εύκολη και σίγουρη λύση για τέλειο μπούστο -χωρίς να χάσει το νεανικό της στυλ. Ιδανικό για τις sexy fashionistas που αγαπούν τις καμπύλες όσο και τη μόδα.

IΝFO: To Super Push Up Event πραγματοποιείται στα καταστήματα της αλυσίδας Tezenis από 10-17 Μαρτίου. H Τezenis ανήκει στο Group Calzedonia.
Keywords
Τυχαία Θέματα