Sexy Icon | Calvin Harris

Με τη μουσική του ξεσηκώνει τον κόσμο και θεωρείται ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο χώρο της mainstream μουσικής. Μια συνεργασία μαζί του είναι σίγουρη επιτυχία, γι’ αυτό είναι περιζήτητος.

Ταλέντο
Ο Σκωτσέζος DJ, συνθέτης, τραγουδιστής και παραγωγός έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια από τις επιτυχίες του στην ηλεκτρονική μουσική και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν άγνωστος, ώσπου οι δισκογραφικές εταιρίες τον ανακάλυψαν στο κοινωνικό δίκτυο myspace και κάπου εκεί τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.
5/5 stars

Προσωπικότητα
Aπο μικρός ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής και είχε σαν ίνδαλμα του τον Στιβ Μακμάναμαν. Τελικά, εγκατέλειψε την αμφίβολη καριέρα του ποδοσφαίρου για να ασχοληθεί με τη μεγάλη αγάπη του, τη μουσική. Όπως ο ίδιος λέει, η ενασχόλησή του αυτή του απέσπασε όλη την προσοχή, με αποτέλεσμα να γίνει αντικοινωνικός.
3/5 stars

Άστρο.
Το πρώτο του cd έγινε αμέσως χρυσό στη Μεγάλη Βρετανία. Επίσης έγινε ο μοναδικός καλλιτέχνης που είχε 8 από τα 10 τραγούδια στα βρετανικά τοπ charts. Σαν ένα αστεράκι να τον ακολουθεί, συμμετείχε στην παγκόσμια διαφήμιση της pepsi μαζί με τους μεγαλύτερους αστέρες του ποδοσφαίρου. Τελικά τα κατάφερε όλα μαζί. Ποδόσφαιρο και μουσική…

4/5 stars

Women
Αθεράπευτος γυναικοκατακτητής, δεν έχει σκοπό να δεσμευτεί σύντομα. Το βρετανικό στυλάκι του έχει προσελκύσει γυναίκες όπως η Ellie Goulding και η Rita Ora ενώ το πιο hot νέο είναι ότι φλερτάρει την πρώην του Adam Levigne , Anne Vyalitsyna. Kαι αυτό από μόνο του τον κάνει sexy καθώς δεν ζηλεύουν μόνο οι χιλιάδες θαυμάστριές του αλλά και ο ίδιος ο Adam .

4/5 starsΣυνολο 16/20
του Παναγιώτη Σαρπότα


Keywords
Τυχαία Θέματα