Sexy Icon | Ben Haggerty

Γέννημα θρέμμα Αμερικάνος, έπρεπε να αγοράσει την πιο παλιομοδίτικη γούνα από thrift shop για να μπει στο μάτι των ατσαλάκωτων star. Και τα κατάφερε. Με γενναία δόση τρέλας, sexy εξυπνόφατσα και χιπστερικό στυλάκι ταράζει τα μουσικά δρώμενα του χολιγουντιανού zoo και γίνεται το πρόσωπο της χρονιάς. Αν ο Mark Rohnson είχε δίδυμο αδερφό τότε αυτός θα ήταν ο Ben Haggerty.This is fucking Awesome!

ΤΑΛΕΝΤΟ
Ο Βen Ηaggerty ξεκίνησε την καριέρα του ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων το 2000. Μην έχοντας επιτυχίες από το 2005 και μετά η καριέρα του έμοιαζε τελειωμένη. Όμως δεν το έβαλε κάτω. Το 2011 είναι η χρονιά ορόσημο και από τότε κάνει πάταγο! Η επιμονή του τελικά ανταμείφθηκε και πλέον ανενόχλητος μπορεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.
3/5

ΣΤΥΛ
Έχει απλά το δικό του. Στον Ben αρέσει να κάνει τη διαφορά. Του αρέσει να είναι αντισυμβατικός και να αποτινάξει την εικόνα ότι οι ράπερ είναι συντηρητικοί και ως επί το πλείστον θρησκευόμενοι, συν του ότι κατάφερε να προκαλέσει γράφοντας τραγούδι που υποστηρίζει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Σοκ στην ραπ κοινότητα!
4/5

RISING STAR
Το 2011 ήταν η χρονιά που τον έκανε γνωστό και λίγο αργότερα το τραγούδι thrift shop τον εκτόξευσε. Μέσα σε ένα χρόνο απέκτησε εκατομμύρια θαυμαστές ενώ το youtube έχει βαρεθεί να μετράει χτυπήματα. Οι συνεντεύξεις είναι ατελείωτες ενώ έγινε και εξώφυλλο για μερικά από τα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά.
5/5

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Αν και συνήθως δεν το περιμένεις από ράπερ, o Ben έχει τελειώσει το κολλέγιο και όπως έχει δηλώσει, ο κύριος σκοπός του είναι να προσεγγίσει τη νέα γενιά μέσω της μουσικής και να την ευαισθητοποιήσει. Είναι ένθερμος υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ πιστεύει πως η καλύτερη θρησκεία για τον άνθρωπο είναι μια φιλοσοφική και πνευματική θεώρηση του κόσμου. Και όχι δεν αποφοίτησε απο το Χάρβαρντ!
5/5
TOTAL SCORE 17/20
Keywords
Τυχαία Θέματα