O James Blunt ζητά συγγνώμη για το You're Beautiful [video]

10 χρόνια μετά το ντεμπούτο του στη μουσικοβιομηχανία με το άλμπουμ «Back to Bedlam», ο James Blunt ζητά συγγνώμη από το κοινό του για το τραγούδι «You're beautiful» .

Μπορεί το «You're beautiful» να τον έκανε γνωστό σ' όλη την υφήλιο, εκτοξεύοντας τη φήμη και την καριέρα του, όμως για τον James Blunt πια δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το κομμάτι που τον έκανε ενοχλητικό στα αυτιά των χιλιάδων θαυμαστών του. Γι' αυτό το λόγο, απολογήθηκε
σε συνέντευξή του στο Hello, λέγοντας: «[Το τραγούδι] επιβλήθηκε από τα ραδιόφωνα τόσο πολύ, σε βαθμό που κατάντησε ενοχλητικό και τότε το κοινό ταύτισε και εμένα μαζί του ως ενοχλητικό». Ο τραγουδιστής, άφησε αιχμές και για τη δισκογραφική του εταιρία, δηλώνοντας πως τον προώθησε ως ένα «τρελά σοβαρό άτομο εξαιτίας μερικών πολύ συναισθηματικών και παθητικών τραγουδιών».
Ο Blunt φαίνεται πως διανύει γενικότερα μια δύσκολη περίοδο, γιατί είναι η δεύτερη φορά που απασχολεί με γκρίνιες τα ταμπλόιντ το τελευταίο διάστημα. Λίγο καιρό πριν, έσταζε φαρμάκι για τον συνάδελφό του, Damon Albarn (Blur, Gorillaz, The Good The Bad and The Queen), γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «προσπαθεί να κρύψει ότι είναι μεγαλοαστός, αντίθετα με εμένα που δεν αλλοιώνω την προφορά μου».


Keywords
Τυχαία Θέματα