Joey, όπως λέμε Joy!

Είναι 26 ετών, έχει σχέση με την κιθάρα του [Marilyn], μοιράζει χαμόγελα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και με τη μουσική του δίνει μία αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητά μας. Γνωρίστε τον Joey και πάρτε κι εσείς λίγη από τη θετική ενέργεια που μοιράζει απλόχερα.
Συνέντευξη Λάρι Ιωαννίδης
Πριν ξεκινήσουμε τις ερωτήσεις θέλεις να συστηθείς στους αναγνώστες του mycampus.gr;Φυσικά!Γεια σας αναγνώστες του iq magazine!Με λένε Joey, γράφω, παίζω, τραγουδάω & γυρνάω!
Επίσης, χαίρομαι πολύ που βρίσκεστε στη συγκεκριμένη σελίδα & θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνετε σ' αυτήν μέχρι και την τελευταία σταγόν…εεε…αράδα!
Όπου κι αν σε πετύχουμε σε βλέπουμε με μία κιθάρα στο χέρι. Μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτή;Ανατρίχιασα και μόνο που το σκέφτηκα! Μα φαντάζεσαι εκεί που σου χτυπάει την πόρτα η έμπνευση, ή εκεί που είσαι με την παρέα σου και γουστάρεις να μην έχεις μια κιθάρα μαζί σου να γρατζουνήσεις; Προσωπικά, άμα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έφτιαχνα μια αυτοσχέδια!
Κάθε τραγούδι σου είναι και μία διαφορετική ιστορία. Τι θέλεις να πεις στον κόσμο με αυτές;Όλη η μαγεία παίζει όταν η ζωή μεταφράζεται σε νότες! Έχω να μοιραστώ πολλές ιστορίες με τον κόσμο αλλά το καταπληκτικό είναι πως ο καθένας τις εκλαμβάνει με τον τρόπο του & έτσι, όλοι έχουν να πάρουν κάτι στη τελική!

Πως μπορείς να είσαι πάντα τόσο χαρούμενος; Η κρίση δε σε έχει επηρεάσει;Μπα! Πιο πολύ μ' επηρεάζει η φύση! Το 'χω δηλώσει άλλωστε και στο πρώτο κομμάτι μου που κυκλοφόρησε πέρυσι, ονόματι ''Καλντερίμια'': Δε θέλω ειδήσεις, μα ούτε και λεφτά και κρίσεις, μονάχα ανατολές και δύσεις να βλέπω όταν ξυπνώ!
Είναι περίοδος εξεταστικής για φοιτητές. Πως θυμάσαι αυτή την περίοδο; Τι συμβουλή θα έδινες στους φοιτητές;Η αλήθεια είναι ότι δε θυμάμαι και πολλά απ' αυτήν την περίοδο καθώς δεν το' χα και πολύ με τα διαβάσματα! Το μόνο που έχω να πω στα παιδιά είναι να τραβήξουν τα ζόρια τους, φτάνει ν' αξίζει και να τ' αγαπάνε! Από κει και πέρα το' χει πει άλλος καλύτερα από μένα: «Ο έρωτας δε πάει πανεπιστήμιο»
Που θα σε βρούμε αν θέλουμε να σε ακούσουμε online ή και live;Δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε www.facebook.com/Joey.re.file κι από κει μπορείτε να μάθετε τα πάντα για μένα, τα λαιβ μου & τη μουσική μου! EnJoey! ;-D

photos by Meropi Simou
Keywords
Τυχαία Θέματα