Job Fair | Ημέρες Καριέρας από φοιτητές για φοιτητές

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος τεχνολογικών και οικονομικών τμημάτων; Έχεις ιδέες, φιλοδοξίες, όνειρα να δημιουργήσεις; Ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων; Έλα στο job-fair τη μεγαλύτερη ημέρα καριέρας της Αθήνας την Τετάρτη 30 Μαϊου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, που διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Εκπρόσωποι πολλών επιτυχημένων εταιρειών θα είναι διαθέσιμοι να σε ενημερώσουν για τη δράση
τους και τα τεκταινόμενα στην αγορά εργασίας. Παράλληλα θα γίνονται παρουσιάσεις, πρωτότυποι διαγωνισμοί και trainings! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δεις πώς συνδέεται αυτό που σπουδάζεις με την αγορά εργασίας! Μπες τώρα στο site μας, δήλωσε συμμετοχή και ανέβασε το βιογραφικό σου στη βάση δεδομένων που θα δοθεί στις εταιρίες! Επιπλέον, μία εβδομάδα πριν το JobFair θα σε προσκαλέσουμε να παρακολουθήσεις το training που θα γίνει από καταξιωμένους επαγγελματίες, για να μάθεις πώς να κάνεις το βιογραφικό σου πιο ελκυστικό και πώς να είσαι πιο ανταγωνιστικός σε μία συνέντευξη!
Για περισσότερες πληροφορίες βρες μας στο site www.job-fair.gr ή στη σελίδα μας στο facebook! Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC και IEEE υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα