Guys Talk | Ενοχλητικά ζευγάρια

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ερωτευμένα ζευγαράκια στο δρόμο να περπατάν χέρι-χέρι αλλά πολλές φορές η τόσο έκδηλη αγάπη γίνεται εκνευριστική μέχρι αηδίας!

Δημόσιος κίνδυνος

Αρχικά, ωραία είσαι ερωτευμένος, θες να είσαι συνέχεια με τον ή την σύντροφο σου, θες να το δείχνεις όπου κι αν βρίσκεσαι, δε χρειάζεται όμως να σας βλέπουμε στο δρόμο να σαλιαρίζετε σα να μην υπάρχει αύριο αδιαφορώντας για τον αν σας βλέπουν παιδάκια, γριές, χρισμένοι και μπακούρια. Επιπλέον,

όταν είστε έξω για καφέ, ποτό μη μου είστε ο ένας καρφωμένος στον άλλο χωρίς να ανταλλάσετε κουβέντα και με το φόβο μην τυχόν και κοιτάξει αλλού το μάτι του και μην περνάτε όλη σας την ώρα αγκαλιά και χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλο, λυπηθείτε τα ματάκια μας!

Ποιος κρατάει το φανάρι;

Το πιο εκνευριστικό βέβαια είναι όταν αυτό συμβαίνει μέσα στην παρέα σου, όταν δηλαδή δύο φίλοι κάνουν μεταξύ τους σχέση. Μιλάνε πλέον μόνο για τη σχέση τους, για το ότι είναι το πιο ωραίο που τους έχει τύχει μέχρι τώρα ενώ παύουν πλέον να τους απασχολεί το αν έχεις κι εσύ προβλήματα που θες να συζητήσεις. Είναι από τα πιο εκνευριστικά θεάματα να βγαίνεις για καφέ με φίλους και το ζευγαράκι να σε γράφει και να αρχίζουν τις ζουζουνιες και εκείνα τα απαίσια υποκοριστικά σε μωρουδίστικη διάλεκτο του τύπου: μωλάκι μου, σ’ αζαπω , κάνοντας τα εντόσθιά σου άνω κάτω. Μη σου τύχει φυσικά να χωρίσουν και να σε πρήζουν με το ποιος έχει δίκιο και με ποιανού το μέρος πρέπει να είσαι ή ακόμα χειρότερα να αναγκαστείς να είσαι ο διαμεσολαβητής για να τα βρουν.

Μια ταινία είπαμε να δούμε

Το χείριστο όλων όμως που μπορεί να υπάρξει στον πλανήτη με τα ζευγαράκια που γλιστράς από τα μέλια αν περπατάς από πίσω τους είναι, να σου τύχουν στο σινεμά! Εκεί που έχει ησυχία και σε έχει συνεπάρει το έργο ακούς εκείνο το ναζιάρικο γέλιο και με το μου γυρνάς βλέπεις να γυρίζεται δίπλα σου σκηνή προκαταρκτικών ταινίας του Σειρινάκη!

Όλα αυτά δε λέγονται βέβαια από κακία ή από ζήλια αλλά από την ανάγκη να προστατέψουμε την αισθητική μας από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας. Κι εμείς κάνουμε σχέσεις αλλά δεν το καταλαβαίνουν και οι πέτρες!

Του Ηρακλή Μηταλίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα