GloVo is coming to Thessaloniki!

Έχοντας διανύσει λίγο παραπάνω από 1,5 χρόνο η GloVoGlobal Volunteers Platform, μια παγκόσμια πλατφόρμα εθελοντών που δημιουργήθηκε από μία ομάδα φοιτητών αποκτά και επίσημα δεύτερο σπίτι, μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, μέσω της πλατφόρμας, άνθρωποι από όλο το κόσμο έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν ως εθελοντές με σκοπό να συμμετέχουν σε δράσεις

και εκδηλώσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες τους. Παράλληλα, οι διοργανωτές των events έχουν την δυνατότητα να χαρίσουν την αστείρευτη ενέργεια τού κάθε εθελοντή στο event τους.

“Να αποκτήσουμε παρουσία στην Θεσσαλονίκη ήταν στόχος μας από την αρχή καθώς είναι μια ιδιαίτερη πόλη. Έχει τόση ενέργεια και τόσες δράσεις αυτή η πόλη, και η GloVo δεν θα μπορούσε να λείπει. ”

Η GloVo έρχεται να ταράξει τα νερά ξεκινώντας και επίσημα στις 5 Μαρτίου στις 19:00 στο Coho - Coworking Space ( Στρατηγού Ναπολέοντα 10, Θεσσαλονίκη ) όπου θα λάβει χώρα το launch event της GloVo στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρουσιαστεί το έργο, οι σκέψεις και οι εμπειρίες της ομάδας. Αυτήν την στιγμή η GloVo αναζητεί Ambassador στη Θεσσαλονίκη καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις κάνοντας αίτηση ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα glovo.com.gr ή στέλνοντας mail στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα