Girls Talk | Έρωτας και εξεταστική

Οι γιορτές περάσανε γρήγορα ευτυχώς ή δυστυχώς και το μεγάλο μου μαρτύριο είναι εδώ... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ! Τρόμος και φόβος αγαπητοί μου όχι μόνο για το διάβασμα αλλά και για τη σχέση μου. Ως γνωστό, το έντονο στρες έχει επιπτώσεις σε όλους του τομείς της ζωής μας και μπορεί η συμπεριφορά μας να αλλάζει με αποτέλεσμα να αδικούμε τους ανθρώπους που μας αγαπάνε. Φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς δεν ξέρετε πώς να τα συνδυάσετε, όπως κι εγώ στην αρχή. Μου φαινότανε βουνό, να κάτσω να διαβάσω αυτοσυγκεντρωμένη, αλλά και να προσπαθώ να μη παραμελήσω τη σχέση μου. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε εδώ ότι αν από κάποιον περιμένουμε στήριξη και κατανόηση σε δύσκολες περιόδους με άγχος και νεύρα, αυτός είναι ο σύντροφός μας. Οπότε θα πρέπει να τον έχουμε με το μέρος μας. Πώς μπόρεσα τελικά και τα συνδύασα; Είναι πολύ απλό, ξυπνούσα όσο πιο πρωί μπορούσα για να ξεκινήσω διάβασμα, στα διαλείμματά μου είτε θα τον έπαιρνα τηλέφωνο, είτε θα ανταλλάζαμε μηνύματα και το απογευματάκι θα βρισκόμασταν για 2 ωρίτσες. Ουσιαστικά, θέλει ένα πρόγραμμα να μπορείς να τα φέρνεις βόλτα, ώστε να μη γίνεται τίποτα σε βάρος του άλλου.
Οπότε, το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να βάλεις μια τάξη στο μυαλό σου για το πόσες ώρες θα διαβάσεις και πότε θα δεις τη σχέση σου, και φυσικά καλό θα ήταν και η σχέση σου να δείξει μια κατανόηση και να μη σε στρεσάρει για το πότε θα βρεθείτε, ούτε γιατί βγήκατε για λίγες μόνο ώρες. Μια άλλη ιδέα είναι να του ζητάς να έρχεται στη σχολή να σε βλέπει έτσι θα σου δίνει και κουράγιο τη στιγμή που θα αγχώνεσαι για το μάθημα.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, ψυχραιμία, όλα θα πάνε καλά αρκεί να πιστεύετε στον εαυτό σας και προσοχή μην παραμελήσετε τίποτα από τα 2, μη χάσετε μάθημα για τη σχέση σας, ούτε όμως να χάσετε τη σχέση σας. Από πείρα σας λέω ότι χωρισμός και εξεταστική δεν πάνε ποτέ μα ποτέ μαζί!
της Τίνας Μιχαηλίδου
Keywords
Τυχαία Θέματα