Girls Talk | Διακοπές με τη σχέση σου

Επειδή θα είστε 24/7 μαζί, πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα, έτσι ώστε να απολαύσετε (και όχι να ανεχτείτε) ο ένας τον άλλο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.
ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Διάρκεια: Δυο μέρες είναι λίγο και δε θα χορτάσετε ο ένας τον άλλο, αλλά δυο βδομάδες είναι πολύ και θα βαρεθείτε. Προτίμησε, λοιπόν, μια μέση κατάσταση. Πάτε κάπου ρομαντικά. Το μέρος καλό θα είναι να συμβαδίζει με το είδος της σχέσης που έχετε. Γιατί, αν πάτε για παράδειγμα σε ένα πολύ κοσμοπολίτικο μέρος, ίσως νιώθετε λίγο σαν τη μύγα μες στο γάλα.
Άσε που θα υπάρχουν και πολλά ερεθίσματα για... κρίσεις ζήλειας. Να είσαι προετοιμασμένος/η να κάνεις υποχωρήσεις. Δε γίνεται να περάσετε και οι δύο καλά αν κάθε φορά κάνετε ό,τι θέλεις εσύ. Προσδοκίες: Αν περιμένεις το αγόρι σου να έχει κέφια από το πρώτο δευτερόλεπτο που ανοίγει τα μάτια του ή το κορίτσι σου να ξυπνάει και να μοιάζει με την JLo, θα απογοητευτείς. Κάντε ένα ψιλο-πρόγραμμα. Έτσι δε θα βαρεθείτε και δε θα μαλώσετε προσπαθώντας να αποφασίσετε τελευταία στιγμή τι να κάνετε, αλλά ούτε και θα πεθάνετε από το άγχος προκειμένου να τα προλάβετε όλα.ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ: Ξέχνα το ίντερνετ. Για λίγες μέρες, νομίζω, μπορείς να το κάνεις. Εκτός αν θέλεις η μόνη σου ανάμνηση από το τι έκανες με τη σχέση σου να είναι το check-in σας στην παραλία. Αν σε ενοχλεί κάποια συμπεριφορά του άλλου, πες το εγκαίρως. Μην περιμένεις να μαζευτούν πολλά και στο τέλος να κάνεις ένα μεγάλο ΜΠΑΜ και να χαλάσει το ταξίδι. Μη βαριέσαι. Γενικά το καλοκαίρι προσφέρει πολλές ευκαιρίες για σεξ και ζουζουνίσματα που δε μπορείς να κάνεις τον χειμώνα. Εκμεταλλεύσου το. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι. Διάβασε ένα βιβλίο, κάνε μια βόλτα στην παραλία, άκου τα αγαπημένα σου τραγούδια στο μπαλκόνι. Ναι, μαζί πήγατε διακοπές, αλλά ένα μικρό διάλειμμα θα σας δώσει όρεξη να περάσετε πάλι ώρες μαζί. Μη δίνεις και πολλή σημασία στους παραπάνω ''κανόνες'', ή σε οποιουσδήποτε κανόνες. Και αυτό είναι το σημαντικότερο. Χαλάρωσε. Θα πας διακοπές με τον άνθρωπο που αγαπάς. Τα κυριότερα που χρειάζεσαι για να περάσετε καλά είναι ενθουσιασμός, κατανόηση και καλή διάθεση. Άντε και κανένα ιδιαίτερο εσώρουχο.Δέσποινα Βαρβαρούση

Keywords
Τυχαία Θέματα