Girls Campus Patrol | Νοέμβριος

Κοριτσάκια μου καλά… έχετε ξεφύγει λίγο από το θέμα, που ναι μεν δεν είναι να κυκλοφορούμε σαν fashion gurus αλλά τουλάχιστον να είμαστε συμπαθητικές. Δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε, λοιπόν, μερικές αστοχίες. Εκτός κι αν θέλετε να είστε των άκρων. Ή να περνάτε τελείως απαρατήρητες ή να βγάζετε μάτι με τα λάθη σας!

1

Έκανε ένα απλό σύνολο, να τραβάει τα βλέμματα. Μη με ρωτήσετε πώς και τι, είναι ξεκάθαρο… Μα φυσικά με την έντονη απόχρωση της τσάντας. Πολύ καλή επιλογή. Να σημειωθεί, επίσης, και το γυρισμένο παντελόνι στο τελείωμα

του. Λέει πολλά. Φαρδύ πουλόβερ για άνετο και στιλάτο αποτέλεσμα.

Arrow2

Girly εμφάνιση, παράλληλα όμως και λίγο ροκ. Ωραίο σύνολο και ειδικά φορεμένο από μικροκαμωμένα κορίτσια (δεν είναι για όλους τους σωματότυπους). Φούστα φορεμένη ψηλά με φαρδιά μπλούζα από μέσα. Το ότι φαίνεται λίγο ο αστράγαλος εμένα μου αρέσει πολύ, μας βοηθάει να ξεχωρίσουμε το κολάν από το παπούτσι.

Arrow3

Μου αρέσει κατά ένα περίεργο λόγο το πράσινο Staraki, μάλλον γιατί το έχει συνδυάσει πολύ ωραία με το υπέροχο χρώμα της ζακέτας, επίσης γιατί κάνει την διαφορά με την φούξια κάλτσα. Γενικά έχει παίξει πολύ σωστά με τα χρώματα κυρίως μονόχρωμα κομμάτια πέρα από την μπλούζα που έχει έντονο σχέδιο. Μας αρέσει και αυτό.

Arrow4

Για να μη μου λέτε ότι μου αρέσει μόνο ένα στυλ… Ορίστε, η κοπέλα εδώ έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα ντυσίματος και μου αρέσει γιατί τον υποστηρίζει φουλ. Ακόμα και τα μαλλιά είναι κομμένα και χτενισμένα με βάση το bohemian style που προτείνει η κοπέλα. Το φουλάρι περασμένο στην τσάντα ατημέλητα συμπληρώνει το στυλ.

Arrow5

Νομίζω ότι μεγαλώσαμε λίγο για να φοράμε Mickey Mouse και Minnie, αλλά και πέρα από αυτό jean με jean έχουμε πει φοράμε μόνο όταν έχουν διαφορετική απόχρωση και διαφορετικό ύφασμα. Δε βλέπω κάτι τέτοιο εδώ. Αλλά και ακόμα ένα, γυρνάμε το παντελόνι μία με δύο φορές από κάτω για να στρώνει καλύτερα. Αυτά…

Arrow6

Άχρωμο και αδιάφορο σύνολο. Μου φταίει η μπότα, μου φταίει το σακάκι, μου φταίει το λευκό t-shirt; Σίγουρα κάτι με χαλάει και μάλλον είναι όλο το σύνολο. Άμα μου έβγαζες την μπότα και το σακάκι και φορούσες το jean μπουφάν κουμπωμένο μέχρι πάνω και ένα κόκκινο παπούτσι, θα ήσουν super. Αν…

Arrow7

Είσαι τόσο petit (καλό είναι αυτό) που μπορείς να βάλεις σχεδόν τα πάντα. Ο συνδυασμός blue- black είναι ωραίος αλλά χωρίς ζώνη, το μπλουζάκι από μέσα, καλά για τα σκουλαρίκια δεν έχω να πω κάτι πέρα από το ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Άρα έχουμε ένα στημένο, ελλιπές και λάθος σύνολο.

Arrow8

Κοιλιά βλέπω, γόνατο βλέπω, ντεκολτέ βλέπω, να σχολιάσω το σώμα ή τα ρούχα; Πρώτον δε σου στρώνει ωραία το jean, δεύτερον δεν μου αρέσει το φανελάκι από μέσα (μόνο για το σπίτι είναι) και τρίτον σ’ ένα «καλοκαιρινό» σύνολο μου κότσαρες μια άκρως χειμερινή τσάντα.

Arrow
Keywords
Τυχαία Θέματα