Game of Thrones | Γυμνή σκηνή πρωταγωνίστριας σώθηκε τελευταία στιγμή [Spoiler Alert]

Παραλίγο να χαλάσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια ολόκληρης της παραγωγής του Game of Thrones η εκκλησία της Κροατίας για την πιο αισθησιακή γυμνή στιγμή της νέας σεζόν με πρωταγωνίστρια της Cersei Lannister. Η σκηνή αυτή, επρόκειτο να γυριστεί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Ντουμπρόβνικ και ο κλήρος είχε έντονες ενστάσεις για λόγους ηθικής. Τελικά, οι δύο πλευρές ήλθαν σε συμφωνία και η σκηνή θα γυριστεί κανονικά, αντικαθιστώντας μόνο τα πλάνα που επρόκειτο να γυριστούν στο εσωτερικό του ναού με λήψεις που θα γίνουν μέσα σε κάποιο σκηνικό.

Για την πλοκή του πέμπτου κύκλου, η συγκεκριμένη σκηνή θεωρείται σημαντική, γι' αυτό και η παραγωγή θα προσπαθήσει να κρατήσει με κάθε κόστος μακριά όσους προσπαθήσουν να τραβήξουν φωτογραφίες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Επίσης, όσον αφορά τον καινούργιο κύκλο της μοναδικής αυτής σειράς, μάθετε ότι δυο από τους πρωταγωνιστές της σκοπεύουν να κάνουν διάλλειμα ενός χρόνου. Ο Hodor (Kristian Nairn) και ο Bran Stark (Isaac Hempstead - Wright) δεν θα παίξουν σε κανένα από τα δέκα επεισόδια του επόμενου κύκλου αφού το σενάριο θέλει να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας τους σε επόμενους κύκλους, όπως γράφει το "The Hollywood Reporter". Αν η είδηση επιβεβαιωθεί, τότε οι φαν θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή μέχρι να μάθουν νέα τους, μετά το συναρπαστικό τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα