DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013

Η Praktiker Hellas, αποτελώντας το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, είναι η εταιρία που διέδωσε στο Ελληνικό κοινό τη φιλοσοφία και την αξία του DIY (Do-it-Yourself).
Σήμερα, 22 χρόνια μετά, τα καταστήματα Praktiker και το www.praktiker.gr
έχουν γίνει σημεία αναφοράς για τη διαδομένη, πλέον, τάση του DIY, ειδικά σε μια εποχή που η ανάγκη για οικονομικές και «χειροποίητες» λύσεις κερδίζει διαρκώς έδαφος. Και καθώς οι ένθερμοι υποστηρικτές του DIY αυξάνονται διαρκώς στη χώρα μας, ήρθε και ο ετήσιος θεσμός «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013» που διοργανώνεται από το περιοδικό ‘’μαστορέματα’’ με μεγάλο χορηγό το Praktiker, και για πρώτη φορά φέτος, επιβραβεύει τα καλύτερα και οικονομικότερα προϊόντα της κατηγορίας DIY, με συμμετοχή 70 προϊόντων γνωστών εταιριών. Η Praktiker Hellas, το πρακτικό κομμάτι της ζωής μας, εγκαινιάζει την παρουσία της στο θεσμό με 2 υποψηφιότητες κορυφαίων προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, που έχουν ήδη διακριθεί με την προτίμηση των καταναλωτών για την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής τους:το χρώμα ελληνικής παραγωγής Praktiker Profi, που αποτελεί υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, συνδυάζοντας μεγάλη καλυπτικότητα και πολύ καλή απόδοσηοι λαμπτήρες Led Budget 3W, που συνδυάζουν πολύ καλή τιμή με μεγάλη διάρκεια ζωής (30.000 ώρες) και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 85% σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσηςΤις υποψηφιότητες Praktiker για το θεσμό «DIY προϊόντα της χρονιάς» μπορείτε να τις δείτε στο http://www.praktiker.gr/diy-2013 Έως τις 31 Οκτωβρίου λοιπόν, το κοινό καλείται να ψηφίσει τα «DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, 2013», αναδεικνύοντας τα πιο χρήσιμα και πρακτικά προϊόντα που αποτελούν «συμμάχους» για κάθε είδους βελτιωτικές, και όχι μόνο, DIY εργασίες! Οι κατηγορίες του διαγωνισμού αφορούν σε ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία και μηχανήματα κήπου, χρώματα, δομικά υλικά, καινοτομία και εξοικονόμηση ενέργειας. H Praktiker Hellas προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες «μάστορες» να επιλέξουν και να αναδείξουν τους «έμπιστους συνεργάτες τους», αυτά δηλαδή τα DIY προϊόντα που προσφέρουν ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στις καθημερινές βελτιωτικές εργασίες.Όσοι ψηφίσουν συμπεριλαμβάνονται σε κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν 10 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή Praktiker αξίας 50 ευρώ.
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία γίνεται στο: http://www.mastoremata.gr/diagonismos/index.php/survey/index/sid/871394/newtest/Y/lang/el
Keywords
Τυχαία Θέματα
DIY ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΧΡΟΝΙΑΣ 2013,DIY proionta, chronias 2013