Chuck Taylor All Star | Well Worn Collection

Η συλλογή Well Worn παρουσιάζει μια σειρά των Chuck Taylor All Stars, που έχει υποστεί ειδικές επεξεργασίες για να αποκτήσει το τέλειο “φθαρμένο” look. Ένα αποτέλεσμα που αποπνέει άνεση, ιστορία και χαρακτήρα προσδίδοντας μια χαλαρή καλοκαιρινή αίσθηση.

Όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι Chuck Taylor All Stars,

η “φθορά“ είναι μια γιορτή εμπειριών που άφησαν τα σημάδια τους. Γιατί τα γυαλιστερά και άψογα πράγματα δεν έχουν ψυχή. Τα Chucks είναι στα καλύτερά τους όταν είναι φθαρμένα.

Κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό για αυτόν που το φοράει! Κάθε σημάδι, κάθε γρατζουνιά και λεκές αποτελεί σφραγίδα αυθεντικότητας και ανάμνηση κάθε στιγμής που ενήργησε με δυναμισμό, αντί να μείνει άπρακτος και απλός θεατής στο περιθώριο.

Για την Άνοιξη 2013 και με τη συλλογή Well Worn, η Converse στρέφεται δυναμικά στον vintage χαρακτήρα της και παρουσιάζει μια ευρεία χρωματική γκάμα των Chuck Taylor με “ξεπλυμένο” καμβά που προσδίδει στο παπούτσι το εφέ του “παλιού και φθαρμένου”. Μια συλλογή που θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στη συλλογή των φανατικών οπαδών των “used” sneakers.

H συλλογή Well Worn παρουσιάζεται με την καμπάνια “Shoes keep it clean-Sneakers Get Dirty”

Το “Get dirty” είναι μια νοοτροπία. Δείχνει το πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Είναι η προσπάθεια που καταβάλεις για να εκφραστείς. Είναι το να τολμάς πρώτα και να σκέφτεσαι μετά.

Δεν σημαίνει απλά να “λερωθείς” ο ίδιος. Σημαίνει να “βουτήξεις” στα ορμητικά νερά και να ξαναβγείς στην επιφάνεια με τα σημάδια και τις ατέλειες που καταδεικνύουν τη δέσμευση σου για συμμετοχή στα δρώμενα.

Η καμπάνια “Shoes keep it clean-Sneakers Get Dirty” αποτελεί μέρος της ευρύτερης παγκόσμιας καμπάνιας της Converse με τίτλο SHOES ARE BORING –WEAR SNEAKERS, που αντλεί έμπνευση από τη δημιουργικότητα, τη “σκανδαλιά” και την επαναστατικότητα, και θα διαμορφώσει τον πυρήνα του DNA του brand σε όλη την μελλοντική επικοινωνία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα