Calzedonia | Swimwear Collection 2014

Εντυπωσιακά floral, πέτρες και χρώματα, λευκό, δαντέλα και κρόσσια: αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Swimwear Collection 2014.

Μαγιό που μοιάζουν να ήρθαν κατευθείαν από τον Κήπο της Εδέμ, μεγάλα floral prints σε φωτεινά χρώματα αλλά και ρετρό φόρμες. Κάθε κομμάτι σε ταξιδεύει στις καλοκαιρινές διακοπές.

Η φετινή συλλογή μαγιό εμπνέεται από το Bollywood

style, τους ινδικούς χορούς, την μουσική και το εξωτικό περιβάλλον της Ινδίας με αποτέλεσμα τα μονόχρωμα σχέδια με λάμψεις από πέτρες και κρύσταλλα να πρωταγωνιστούν.

Ρομαντικό ύφος επικρατεί στα μαγιό με τις ουδέτερες αποχρώσεις ενώ η αγνότητα του λευκού κυριαρχεί και εμπλουτίζεται με δαντέλα και κρόσσια. Ένας φόρος τιμής στα κλασσικά ρετρό στυλ αλλά με μία σύγχρονη ματιά.

Τα χρώματα είναι δυνατά όπως το πράσινο και το electric blue που μας ταξιδεύουν στις Μαλδίβες. Σε διάφορες αποχρώσεις παίζουν τα πουά και οι ρίγες σε colour block λογική.

Έμφαση δίνεται στο βαθύ ντεκολτέ ενώ νέες φόρμες και σχέδια με ακόμα περισσότερα prints εμπλουτίζουν τη συλλογή. Η beachwear σειρά ολοκληρώνεται με πολύ κοντά σορτς, μίνι και μάξι φορέματα σε μοτίβα και χρώματα που ταυτίζονται με το καλοκαιρινό styling: πουά, δαντέλες délavé κι αποχρώσεις όπως λευκό, γαλάζιο, μπλε, κοραλί, λάιμ...

Για τους άντρες υπάρχει μεγάλη ποικιλία, από briefs μέχρι σορτς για stylish διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, floral βερμούδες με κλασσικές αποχρώσεις ή ρίγες για κοσμικές διακοπές. Surfer-style μαγιό με μήκος που φτάνει μέχρι το γόνατο αλλά και πιο κλασσικό ύφος με μιλιτέρ μοτίβο, είναι μερικές μόνο από τις τάσεις της αντρικής συλλογής μαγιό. Τα χρώματα θα εκφράσουν όλες τις διαθέσεις και τα γούστα: από μπλε μέχρι πράσινο, καφέ κλπ.

Keywords
Αναζητήσεις
calzedonia μαγιο φλοραλ με πετρες
Τυχαία Θέματα