6 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα γέλιου…

Η 6η Μαΐου έχει θεσπιστεί ως η παγκόσμια ημέρα γέλιου. Φέτος συνδυάζεται με μια σειρά από γεγονότα που μόνο γέλιο και χαρά δε φέρνουν.

Από νωρίς το πρωί, και λίγο πριν ανοίξουν οι εκλογικές κάλπες στην Ελλάδα αλλά και την Αρμενία, τη Σερβία και τη Γαλλία, δυο ειδήσεις για θανατικά περίμεναν
τον ήλιο στη γωνία.

Η πρώτη είδηση της ημέρας ήταν ο θάνατος της Μαρίκας Μητσοτάκη, της συζύγου του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και μητέρας της Ντόρας Μπακογιάννη, προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Δεύτερη είδηση ήταν ο θάνατος του ηθοποιού και πολιτευόμενου τα τελευταία χρόνια με τη ΝΔ, Κώστα Καρρά ο οποίος νοσηλευόταν και αυτός με καρκίνο στον προστάτη.

Σήμερα κρίνεται και η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα με τα εκλογικά κέντρα να έχουν ανοίξει από τις 7 το πρωί και θα παραμείνουν τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Οι εκλογές έρχονται σε μια χρονική στιγμή που οι πολιτικές παρατάξεις έχουν διασπαστεί σε τέτοιο βαθμό που ακραίες πολιτικές πεποιθήσεις διεκδικούν μια θέση στο κοινοβούλιο.

Επιπλέον και το Google σήμερα αφιέρωσε την αρχική του σελίδα στις Ελληνικές Εκλογές.

Ας ελπίσουμε πως το εκλογικό αποτέλεσμα απόψε το βράδυ θα δικαιώσει τους Έλληνες ψηφοφόρους.
Keywords
Τυχαία Θέματα