5 ταινίες για να δεις τον Αύγουστο

Αυτό το καλοκαίρι σα να περνάει πολύ γρήγορα ρε παιδιά! Πότε μπήκε πότε βγήκε ο Ιούλιος χαμπάρι δεν πήραμε. Σειρά όμως έχει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και φυσικά έχει και νέες ταινίες που μας περιμένουν. Γι’ αυτό αφήστε τις γρανίτες στην άκρη, στεγνώστε από την βουτιά και ρίξτε μια ματιά στο τι παίζει!

22 Jump Street: Μετά το 21 Jump Street, οι απολαυστικοί Jonah Hill
και Channing Tatum επιστρέφουν στους ξεκαρδιστικούς ρόλους των δυο γκαφατζήδων αστυνομικών. Η τωρινή περιπέτειά τους έχει να κάνει με την εξιχνίαση μιας μυστική οργάνωσης και όλα αυτά ενώ πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο. Η αστυνομική περιπέτεια ξεκινά στις 7 Αυγούστου.

Για τις ρομαντικές ψυχές του Αυγούστου, μαζί με το νέο ή παλιό αλλά σταθερό αμόρε θα κυκλοφορήσει το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Ο Νικ (Τζιμ Μπρόντμπεντ) και η Μεγκ (Λίντσεϊ Ντάνκαν) Μπάροους ξεκινάνε ένα ταξίδι στο Παρίσι, όπως ακριβώς είχαν κάνει στο μήνα του μέλιτος, με αφορμή την 30η επέτειο τους με την ελπίδα να αναζωογονήσουν το γάμο τους. Ετοιμαστείτε για τις ωραιότερες Παριζιάνικες στιγμές της μεγάλης οθόνης αυτόν το μήνα.

Οι Αναλώσιμοι 3/ The Expendables 3: Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά εδώ, η συνέχεια της σειράς των ταινιών «Οι αναλώσιμοι» συνεχίζεται καθώς ενώνουν για άλλη μια φορά τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Τζετ Λι και Ντολφ Λούντγκρεν. Την ομάδα θα ενδυναμώσουν και μερικά νέα μεγάλα ονόματα των ταινιών δράσης, όπως οι Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνπάιπς, Mελ Γκίπσον και Αντόνιο Μπαντέρας.

Chef: Για τους λάτρεις των γκουρμέ καταστάσεων ο Τζον Φάβρο παρουσιάζει τον Chef Καρλ Κάσπερ, τον οποίο υποδύεται ο ίδιος, όπου μετά από μια μεγάλη παρεξήγηση απολύεται από το εστιατόριο που δουλεύει. Επιστρέφοντας λοιπόν στο Μαϊάμι η πρώην γυναίκα του τον πείθει να κάνει κάτι παράτολμο. Δημιουργεί την πρώτη γκουρμέ καντίνα και γυρίζει όλη την Αμερική με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες.

Καλοκαίρι χωρίς Ντίσνεϊ δε λέει!! Τα Αεροπλάνα 2 ξαναχτυπούν αφού ο πασίγνωστος πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει ότι η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και ο μόνος τρόπος να γυρίσει στον αέρα είναι να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροπλάνο. Μια επική πυρκαγιά όμως απειλεί να καταστρέψει τα πάντα και όλοι ρίχνονται στην μάχη.
Keywords
Τυχαία Θέματα