5 νέες ταινίες για να δείτε το Νοέμβριο

1. Hunger Games: Catching Fire , η συγκλονιστική συνέχεια της τριλογίας Hunger Games θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 28 του μηνός. Η Κάτνις Εβερντιν/Jennifer Lawrence και ο Πίτα Μελάρκ/Josh Hutcherson έχουν κερδίσει τους 74ους αγώνες πείνας και ξεκινούν για το ταξίδι τους σε όλες τις περιφέρειες της Πάναμ. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ένα επαναστατικό κίνημα ξεκινά λόγω της καταπίεσης

των ανθρώπων. Ο πρόεδρος Σνόου όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να χάσει την εξουσία και διοργανώνει τους 75ους αγώνες όπου με "τυχαία" επιλογή θα συμμετέχουν νικητές από προηγούμενους αγώνες. Είστε έτοιμοι για τους αγώνες;

2. Gravity, Η Δόκτωρ Ράιαν Στόουν/ Sandra Bullock είναι μια ιατρική μηχανικός στην πρώτη της διαστημική αποστολή και συνοδεύεται από το βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι/George Clooney, επικεφαλής της αποστολής. Κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου, ο διαστημικός σταθμός καταστρέφεται και οι Στόουν και Κοβάλσκι μένουν εγκαταλελειμμένοι στο διάστημα χωρίς καμία επικοινωνία με τη Γη. Η 3D ταινία έχει πάρει τι καλύτερες κριτικές ενώ πολλοί λένε ότι για τέτοιες ταινίες έχει δημιουργηθεί το 3D. Το ταξίδι στο διάστημα ξεκινά στις 7 του μηνός.

3. Miss Violence, μια ελληνική παραγωγή του Αλέξανδρου Αβρανά η οποία απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στο πρόσφατο Φεστιβάλ Βενετίας -Αργυρό Λέοντα καλύτερης σκηνοθεσίας και Κύπελλο Βόλπι ανδρικής ερμηνείας για τον Θέμη Πάνου. Είναι μία σκληρή ταινία πάνω στην ενδοοικογενειακή βία, και τις ημέρες της κρίσης καθώς η Αγγελική η κόρη των δύο γονιών αυτοκτονεί χαμογελώντας, η αστυνομική αναζήτηση ξεκινά και ξετυλίγονται τα μυστικά της οικογένειας. Μια ταινία που και κρατά ψηλά το ηθικό του νέου ελληνικού σινεμά.

4. Thor: The dark world, Χιλιάδες χρόνια πριν , μια φυλή των όντων γνωστή ως Dark Elves προσπάθησε να στείλει το σύμπαν στο σκοτάδι χρησιμοποιώντας ένα όπλο γνωστό ως Αιθήρ . Αλλά πολεμιστές από το Άσγκαρντ τους σταμάτησαν , όμως ο Malekith,ο ηγέτης τους, διαφεύγει και περιμένει για άλλη μια ευκαιρία. Θα τα καταφέρει άραγε; Η ταινία θα προβληθεί στις 21 Νοεμβρίου και η Marvel υπόσχεται για ακόμη μια φορά μια εμπορική επιτυχία που θα μας συναρπάσει.

5. Free Birds, ο Reggie είναι μια γαλοπούλα που φοβόταν πάντα τις Ευχαριστίες γιατί οι γαλοπούλες ήταν πάντα το κύριο μενού, όμως κανείς δεν τον άκουγε, όταν τελικά μέσα από μια σειρά γεγονότων βρίσκεται δίπλα στον πρόεδρο των Η.Π.Α. Πέφτει όμως θύμα απαγωγής από τον Jake μια γαλοπούλα που σκοπό έχει να γυρίσει με τη μηχανή του χρόνου στις πρώτες Ευχαριστίες και να βγάλει μια για πάντα τις γαλοπούλες από το μενού. Πόσο αστεία μπορεί να γίνει μια τέτοια περιπέτεια; Όποιος είναι λάτρεις του animation τότε σίγουρα πρέπει να την δει στις 14 του μηνός.

Keywords
Τυχαία Θέματα