4+1 τύποι που πρόκειται να συναντήσεις σε φοιτητικά party

Γράφει η Βενετία Καμάρα

Welcome party, closing party, summer party, πάρτι για την χελώνα monachus monachus. Παρά την αρνητικότητα σου σχετικά με τα πάρτι των πανεπιστημίων –διότι έχεις και ένα image την Chanel μου μέσα- η επιμονή της παρέας σου κερδίζει και
δίνεις κι εσύ το «παρών», για να λέγεσαι φοιτητής βρε αδερφέ. Και κάπως έτσι το countdown ξεκινά…

1. Ο ωραίος Περιτριγυρισμένος από όλα τα χαζοχαρούμενα κοριτσάκια που μετράνε πόσα τατουάζ έχει. Ναι, είναι κούκλος. Ναι, το γνωρίζει. Θα τον δεις να μιλάει σε όλους με άνεση, να είναι ντυμένος σαν να βγήκε από πασαρέλα, να χορεύει R n’ B σαν να κέρδισε στο So, you think you can dance και να καπνίζει αργά κι αισθησιακά. Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός.
2. Το κομματόσκυλοΧορεύεις νομίζοντας ότι είσαι ίδια η JLo και ξαφνικά σου χαλάει την μόστρα ο τζιβάτος από την ΚΝΕ για να σου πει πόσο υποχείριο του καπιταλισμού είσαι που παραυρίσκεσαι σε ένα πάρτι σαν κι αυτό. (Ερωτηματικά πάνω από το κεφάλι σου). Φίλε, πιάσε μια βότκα και άραξε. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι κατά βάθος το μόνο που θες είναι να σου κάνω twerk. Μόνο στα όνειρα μπορείς να με αγγίζεις.
3. Η ντίβαΜπαίνει μέσα κάνοντας τα 5 κεφάλια που έχουν παραμείνει νηφάλια, να γυρίσουν 180 μοίρες. Θα περπατήσει ανάμεσα σε όλους για να δείξει τι θεά που είναι –she woke up like this- και θα καταλήξει να την γυρίζει σπίτι ο ωραίος που λέγαμε παραπάνω. Φυσικά και θα τον καλέσει για ένα ποτό. Φυσικά και φοράει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα της. Τον φέρνουν πιο κοντά της.
4. Ο περίγελος Ξανθό μαλλί μέχρι τον ώμο. Τρέσα μέχρι την μέση. Κρεπάρισμα μέχρι τον πρώτο όροφο. Τακούνια λουστρίνι λεοπάρ. Φόρεμα φούξια, σαν εκείνα τα φωτάκια νυκτός. Διχτυωτό καλσόν. Ξέρει όλα τα τραγούδια του Παντελίδη καλύτερα κι από το όνομα της. Το οποίο βρίσκεται γραμμένο με στυλό στα χέρια όλων των λιγούρηδων. Ο dj της αφιερώνει το «κιτσι κιτσι για για». Χαίρεται.
5. Εσύ«Καλά στις εστίες βρήκαν να κάνουν το πάρτι; Δεν μπορούσαν έστω ένα Dream City; Ιου, τι φοράει αυτή; Οh, hello handsome! Μαμααά κατσαρίδα! Με ποιον φασώνεται η Μαρία; Σφηνάκι είναι αυτό;»
Keywords
Τυχαία Θέματα