3 λόγοι για να λείπεις από το TEDxUniversityofPiraeus



Σάββατο 26 Απριλίου και εσύ θα ξυπνήσεις αργά το πρωί ώστε να κάνεις την βόλτα σου και να απολαύσεις την αρχή του Σαββατοκύριακου. Το TEDxUniversityofPiraeus πραγματοποιείται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έχοντας ως θέμα τον χρόνο. Βέβαια, δεν μετανιώνεις που δεν προμηθεύτηκες και εσύ εισιτήριο για να το παρακολουθήσεις αφού:

Θα έχεις όλο το χρόνο να κάνεις μόνος σου ένα περίπατο. Ταυτόχρονα οι συμφοιτητές σου θα παρακολουθούν ομιλίες
από καταξιωμένους ανθρώπους διαφορετικών κλάδων με εμπειρίες και βιώματα που δεν θα έχουν την ευκαιρία να τα ξανακούσουν. Εναλλακτικά, θα μπορέσεις να πας για καφέ χωρίς κανένα άγχος. Την ίδια ώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, συνομήλικοι σου θα εμπνέονται και θα παρακινούνται να ζήσουν το δικό τους μέλλον, και όχι αυτό που δημιουργούν άλλοι για αυτούς. Τέλος, θα έχεις όλο το χρόνο ώστε να δεις τηλεόραση και να σερφάρεις με τις ώρες στο Internet. Παράλληλα, στο TEDxUniversityofPiraeus θα δημιουργείται ένα network μεταξύ των συμμετεχόντων, χρήσιμο για αργότερα αλλά και θα ανταλλάσσονται ιδέες που μπορούν να φέρουν την αλλαγή.

Διάλεξε πως θέλεις να περάσεις το Σάββατο 26 Απριλίου. Εμείς σου προτείνουμε το TEDxUniversityofPiraeus. Mπορείς να εξασφαλίσεις από εδώ το εισιτήριο σου, ή να ακούσεις εκ των υστέρων τις εντυπώσεις των συνομήλικων σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα