Το Αγκίστρι μετατρέπεται στον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό!

13:01 11/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η πορεία ανέγερσης του νέου σχολείου στο Αγκίστρι και οι προοπτικές για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, άλλων υποδομών και έργων διευκόλυνσης της καθημερινότητας των κατοίκων, συζητήθηκε στη συνάντηση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη με τον δήμαρχο του νησιού Ιωάννη Αθανασίου.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Στ. Βοϊδονικόλας, ο διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά

Στρ. Παγωτέλης και ο προϊστάμενος ΤΤΥΝΔ ΠΕ Νήσων κ. Στ. Βεϊόγλου. Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε την βούληση της Περιφέρειας να στηρίξει με κάθε τρόπο τα νησιά της Αττικής, τα οποία, όπως είπε, αποτελούν την «ναυαρχίδα» του τουρισμού για την Αττική, επισημαίνοντας:

«Τα νησιά μας, προετοιμάζονται και εφέτος να υποδεχθούν, όπως όλα δείχνουν, μια δυνατή τουριστική περίοδο. Η Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του τουρισμού για την τοπική οικονομία, χρηματοδοτεί έργα που θα ενισχύσουν τις δυνατότητες του νησιού να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των επισκεπτών, αλλά παράλληλα διευκολύνουν και την καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος ευχαρίστησε την Περιφέρεια σημειώνοντας ότι το Αγκίστρι είναι ένας «παραδοσιακά κοσμοπολίτικος προορισμός με πολλές δυνατότητες συνεισφοράς στο τουριστικό κεφάλαιο και την οικονομία».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα