Τι λένε οι αναλυτές βιωσιμότητας για τη SAP

16:26 29/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, η SAP, πρωτοπόρος εταιρεία της αγοράς στο λογισμικό επιχειρηματικών εφαρμογών, έχει δεσμευτεί να είναι ηγέτης στον τομέα της βιωσιμότητας, τόσο στις δραστηριότητές της όσο και μέσω των προϊόντων βιωσιμότητας που προσφέρει στους πελάτες της. Η εταιρεία αξιολογήθηκε πρόσφατα για τις επιδόσεις της από ορισμένες από τις σημαντικότερες εταιρείες αναλυτών, οι οποίες εξετάζουν

και αξιολογούν τις επιδόσεις βιωσιμότητας των εταιρειών σε όλους τους κλάδους.

Μια έκθεση της εταιρείας αναλυτών IDC νωρίτερα φέτος, με τίτλο “Sustainability Index for Software Providers: SAP”, σημείωνε ότι η SAP είχε «εξαιρετικά καλές επιδόσεις». Η δημοσιευμένη έκθεση της IDC υπογραμμίζει πως η SAP «δίνει το παράδειγμα ως βιώσιμος προμηθευτής».

Είναι πλέον σαφές ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν επειγόντως τις προκλήσεις της βιωσιμότητας. Οι εταιρείες υιοθετούν νέες τεχνολογικές λύσεις για να τις βοηθήσουν να διαχειριστούν τη βιωσιμότητα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, από περιβαλλοντικά ζητήματα όπως η ενέργεια, το νερό και τα απόβλητα, μέχρι κοινωνικά ζητήματα όπως η ποικιλομορφία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, μέχρι θέματα διακυβέρνησης και υποβολής εκθέσεων.

Οι ηγέτες των επιχειρήσεων αναζητούν τα καλύτερα εργαλεία που τους επιτρέπουν να ποσοτικοποιούν, να αναλύουν και να ενεργούν με βάση τα ακριβή δεδομένα βιωσιμότητας σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις διαδικασίες τους. Με τις ERP λύσεις της SAP, τα χρηματοοικονομικά και μη χρηματοοικονομικά δεδομένα μπορούν να συνδυαστούν για την ολιστική λήψη αποφάσεων. Οι ηγέτες των επιχειρήσεων μπορούν όχι μόνο να διαχειρίζονται την παραγωγικότητα και τα λειτουργικά τους αποτελέσματα, αλλά και να συνδέουν τις πληροφορίες αυτές με δεδομένα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, ώστε να βοηθήσουν να γίνει μετρήσιμη η προστασία του κλίματος, ορατή η πολυμορφία και διαφανής η ηθική ευθύνη.

Οι πελάτες της SAP παράγουν το 87% του παγκόσμιου εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μπορούν να βοηθήσουν τη συντριπτική πλειονότητα των εταιρειών που καθοδηγούν την παγκόσμια οικονομία να οργανώσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού, τις μεταφορές και τα οικονομικά τους δεδομένα με τρόπο που μπορεί να επιτρέψει μια δίκαιη, κυκλική οικονομία και καθαρές μηδενικές εκπομπές.

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό της SAP είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους πελάτες να βρίσκουν τις λύσεις που χρειάζονται για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των επιχειρηματικών τους διαδικασιών και της επιχείρησής τους, με προσφορές όπως το SAP Business Network, που παρέχει λύσεις μετασχηματισμού επιχειρηματικών διαδικασιών, τη πλατφόρμα SAP Business Technology Platform (SAP BTP) και το χαρτοφυλάκιο SAP Customer Experience.

Οι λύσεις της SAP, οι οποίες τροφοδοτούνται όλο και περισσότερο με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες της σε διαδικασίες που αφορούν από τον υπολογισμό του αποτυπώματος άνθρακα σε επίπεδο προϊόντος, τη διασφάλιση της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης έως την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επιπλέον, το ευρύ οικοσύστημα συνεργατών της SAP μπορεί να υποστηρίξει τους πελάτες με συμβουλευτικές υπηρεσίες και υλοποίηση ειδικά για τον κλάδο και την τεχνολογία, προωθώντας την προσέγγιση “sustainable by design” της SAP.

Τι θα ακολουθήσει

Η βιωσιμότητα δεν είναι μια τελική κατάσταση, είναι μια κατάσταση ύπαρξης. Από αυτή την άποψη, οι εταιρείες θα πρέπει να υιοθετήσουν μια προσέγγιση που εξελίσσεται και προσαρμόζεται συνεχώς για να παραμείνει βιώσιμη. Η SAP είναι αφοσιωμένη στην προώθηση της βιώσιμης επιχειρηματικότητας μέσω των δικών μας δραστηριοτήτων και του ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λύσεων που διαθέτουμε, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν άλλες εταιρείες στην ολοκληρωμένη διαχείριση της βιωσιμότητας. Σε όλο το επιχειρηματικό δίκτυο και το ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων που διαθέτει, η SAP υποστηρίζει τους πελάτες της στην αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων βιωσιμότητας.

Keywords
Αναζητήσεις
ti-lene-oi-analytes-viosimotitas-gia-ti-sap.htm
Τυχαία Θέματα