«Θα δούμε αρκετά σύντομα αλλαγή στις τιμές», τονίζει η κυβέρνηση

12:09 14/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη για το τι συμβαίνει με την ακρίβεια, επισημαίνοντας πως οι πολίτες θα δουν αρκετά σύντομα «αλλαγή» στις τσέπες τους, με τις τιμές να πέφτουν.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο Θ. Κοντογεώργης στάθηκε στο θέμα της ακρίβειας, τονίζοντας πως είναι δυναμικό πρόβλημα και η κυβέρνηση το αντιμετωπίζει στηρίζοντας όσο μπορεί το εισόδημα και δίνοντας «εργαλεία» που βοηθούν στη ρύθμιση της αγοράς.

Ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε ότι ανεδείχθησαν στρεβλώσεις όπως παραπλανητικές εκπτώσεις

οι οποίες τώρα είναι πιο διακριτές και πρόσθεσε πως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν επιβάλει αρκετά πρόστιμα, εκ των οποίων τα μισά έχουν εισπραχθεί και πως η κυβέρνηση προχώρησε σε νέα μέτρα που μαζί με τα υπάρχοντα, εκτίμησε ότι θα οδηγήσουν σε μείωση των τιμών 15-20% μείωση τις επόμενες ημέρες.

«Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην αύξηση του εισοδήματος των πολιτών. Οι πολίτες βλέπουν τις διάφορες και εντοπίζουν προβλήματα, βοηθούν τους μηχανισμούς», ανέφερε ο κ. Κοντογεώργης σημειώνοντας ότι στόχος είναι να υπάρχει καθαρή τιμή από το χωράφι στο ράφι. Παράλληλα, =εκτίμησε ότι στα νωπά και στα φρούτα «θα δούμε αρκετά σύντομα αλλαγές στις τιμές».

Keywords
Αναζητήσεις
tha-doume-arketa-syntoma-allagi-stis-times-tonizei-i-kyvernisi.htm
Τυχαία Θέματα