Τάσος Τζήκας: «Φέτος η διοργάνωση της ΔΕΘ θα θυμίσει παλιές καλές εποχές»

06:40 6/9/2022 - Πηγή: Emea.gr

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO τόνισε με έμφαση ότι «η 86η ΔΕΘ θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, ένα ελπιδοφόρο come back στα προ της πανδημίας επίπεδα, με περισσότερους από 1.000 εκθέτες, με Τιμώμενη Χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με μια πολυθεματική “βεντάλια”  που καλύπτει όλους τους τομείς της οικονομίας -από την ηλεκτροκίνηση-αυτοκίνηση, την εκπαίδευση, τη γαστρονομία και

την κυκλική οικονομία, μέχρι τις διεθνείς συμμετοχές, την Ψηφιακή Ελλάδα και την επιχειρηματικότητα». 

«Η ισχυρή παρουσία των Αράβων σηματοδοτεί τη δυνατότητα αξιοποίησης μιας νέας επενδυτικής δεξαμενής», πρόσθεσε ο κ. Τζήκας.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τζήκας, «οι χώροι μας είναι sold out, καθώς το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και φορέων ήταν το καλοκαίρι πολύ μεγάλο, προοιωνίζοντας και μια μεγάλη έκθεση. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, η γιορτή της πόλης επιστρέφει».  

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, σημείωσε ότι «στόχος μας είναι να δώσουμε και πάλι ένα βήμα αξιώσεων στις επιχειρήσεις, που δοκιμάστηκαν αυτά τα δυόμισι χρόνια, και να δημιουργήσουμε ένα πεδίο ανάπτυξης επαφών, συνεργασιών και συνεργειών. Επίσης, πέραν του επιχειρηματικού σκέλους, φέτος επιστρέφει και το στοιχείο της αναψυχής στην 86η ΔΕΘ, με καθημερινές συναυλίες γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών».

Μάλιστα, φέτος η ΔΕΘ φιλοξενεί ένα ξεχωριστό θεματικό αφιέρωμα στην Κυκλική Οικονομία, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και το οποίο στη συνέχεια θα αυτονομηθεί ως ξεχωριστή έκθεση.  

«Με επίκεντρο τα προϊόντα θέρμανσης-ψύξης, τους παρόχους ενέργειας, τον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων, τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και τα συστήματα διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης, το αφιέρωμα της Κυκλικής Οικονομίας θα καλύψει λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου τις ανάγκες των επισκεπτών της ΔΕΘ για διερεύνηση των επιλογών τους στο ενεργειακό πεδίο», τόνισε ο κ. Τζήκας.

Διαβάστε περισσότερα στο govnewsGR.

Keywords
Τυχαία Θέματα