Τα γαλαξιακά concept της Praktiker μάς ταξιδεύουν σε άλλον πλανήτη!

15:01 8/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, συμμετέχει για πρώτη χρονιά στον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του street food, το πολυαναμενόμενο Athens Street Food Festival

2023. Από την Παρασκευή 5 Μαΐου και για κάθε Παρασκευή και Σαββατοκύριακο του μήνα, η εταιρεία θα είναι εκεί, παρουσιάζοντας τον δικό της… πλανήτη στον οποίο μπορεί κανείς να ανακαλύψει φανταστικές λύσεις για το σπίτι και τον κήπο και να δοκιμάσει διαστημικές λιχουδιές.

Το φεστιβάλ, για 6η συνεχόμενη χρονιά, θα λάβει χώρα στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Κεραμεικό, για να φιλοξενήσει, όπως κάθε χρονιά, street εκδοχές από δεκάδες κουζίνες που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης με την είσοδό τους θα μεταβούν σε ένα διαστημικό σκηνικό που θα τους επιτρέψει να ταξιδέψουν μέσα από γευστικές αλλά και μουσικές επιλογές, καθώς στον χώρο του φεστιβάλ θα στηθούν DJ sets, από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς ενώ θα τους δοθεί η δυνατότητα να απολαύσουν συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών.

Από ένα τέτοιο γαλαξιακό concept δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νο. 1 «φανταστικός» προορισμός για το σπίτι και τον κήπο. Οι “Praktikers” θα είναι εκεί παρουσιάζοντας λύσεις και προτάσεις για ένα σπίτι πλήρως εξοπλισμένο, από συσκευές προετοιμασίας – μαγειρέματος (blender, κουζηνομηχανές, φούρνους κ.α), προϊόντα σερβιρίσματος και αποθήκευσης φαγητού, styling τραπεζιού, συσκευές πλύσης αλλά και τις πρώτες ύλες (σπόρους για ντομάτες, κολοκύθες, αρωματικά κλπ) για την καλλιέργεια φυτών – βοτάνων. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή, για να απολαμβάνουν όλοι όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους τους, φέρνοντας τη φύση…στο σπίτι!

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας, το οποίο μάλιστα είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ και αμποδιζόμενα άτομα, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια πλούσια γκάμα προϊοντικών επιλογών σε είδη κήπου ενώ παράλληλα θα μπορούν να γευτούν και να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά του τέλειου ψησίματος στο sitting area της Praktiker, “The Grill Awakens”.

Η Praktiker, καλεί όλους να κλείσουν τα μάτια και να αναγνωρίσουν τα Herbs of Galaxy, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι στο οποίο βγαίνουν όλοι κερδισμένοι. Για όσους απαντήσουν σωστά, αλλά και για όσους δεν σταθούν τυχεροί, η Praktiker δωρίζει σπόρους, ενθαρρύνοντας έτσι την καλλιέργεια φυτών και βοτάνων στο σπίτι. Ακόμη, η εταιρία θα μοιραστεί με το κοινό του φεστιβάλ, χρήσιμες πληροφορίες για ένα διαχρονικά επίκαιρο θέμα, που αποτελεί πυλώνα της Περιβαλλοντική της Υπόσχεση, την ανακύκλωση. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι ανακύκλωσης – Trash Trek, με ανταποδοτικό χαρακτήρα αφού θα μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μεγάλα δώρα από την Praktiker.

Οι Praktikers μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε τον δικό τους Ηοme Improvement πλανήτη μέσα από μια 360ο εμπειρία αισθήσεων για όλους.

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, 10553 Αθήνα
Παρασκευή 05-12-19-26/05, 17:00 – 00:30
Σάββατο 06-13-20-27/05, 12:00 – 01:00
Κυριακή 07-14-21-28/05, 12:00 – 00:00

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα