Στη Welcome Pickups ο Δημήτρης Φλώρος

12:16 28/3/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Welcome Pickups με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Φλώρος εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της εταιρείας. Ως Chief Commercial Officer, αναλαμβάνει επικεφαλής  μάρκετινγκ και πωλήσεων σε όλα τα κανάλια διανομής. Ο Δημήτρης θα ενισχύσει την εμπορική στρατηγική και τους πυλώνες ανάπτυξης, για την επίτευξη του φιλόδοξου σχεδίου της Welcome να επεκταθεί σε περισσότερους από 400 προορισμούς μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, έχοντας παράλληλα υπό την επίβλεψη του ομάδες που διαχειρίζονται περισσότερους από 2.500 ταξιδιωτικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Ο

Δημήτρης έχει 15 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε τρεις ηπείρους, όντας στέλεχος σε παγκόσμιους οργανισμούς. Κατείχε τη θέση του Global Head of Leisure Travel στην Qatar Airways με έδρα τη Ντόχα, καθώς και εμπορικούς  ρόλους στην Travelport και την Emirates Airlines στο Ντουμπάι.

Ως απόφοιτος του ACG Deree και κάτοχος MBA από το INSEAD, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα, σε εταιρείες στρατηγικής επικοινωνίας, προτού μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να αναλάβει ρόλο στον συμβουλευτικό βραχίονα της Millward Brown. Έχει δημιουργήσει με επιτυχία εμπορικές ομάδες σε διαφορετικούς οργανισμούς αποκτώντας παράλληλα εμπειρία στην εμπορική στρατηγική, τη διεθνή επέκταση, την προώθηση ταξιδιωτικών υπηρεσιών και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο Δημήτρης Φλώρος αναφέρει:

«Η Welcome Pickups έχει αξιοσημείωτη ανοδική πορεία, με ισχυρά τεχνολογικά θεμέλια και υγιή οικονομικά στοιχεία. Επέδειξε εντυπωσιακή ανθεκτικότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν η ομάδα κατάφερε να επιβιώσει και να χρησιμοποιήσει το χρόνο της ιδιαιτέρως αποτελεσματικά, προετοιμαζόμενη για την ανάκαμψη της ταξιδιωτικής αγοράς. Η ύπαρξη πάνω από 100 ενεργών προορισμών, μας παρέχει μία ανταγωνιστική πλατφόρμα που εκτείνεται σε περιοχές-κλειδιά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που επαναπατρίζομαι στην Ελλάδα ως μέλος της ομάδας της Welcome. Αυτός ο πολυπολιτισμικός οργανισμός συνδυάζει την καλύτερη ελληνική επιχειρηματικότητα με ταλαντούχα άτομα από όλο τον κόσμο».

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Welcome Pickups, Αλέξανδρος Τρίμης, δηλώνει:

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τον Δημήτρη στην εκτελεστική μας ομάδα και πιστεύω ότι θα κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί. Ο Δημήτρης θα παίξει καθοριστικό ρόλο, βοηθώντας την εταιρεία να επεκταθεί ήδη από φέτος σε 200 προορισμούς, προσελκύοντας εκατομμύρια νέους πελάτες και μεταμορφώνοντάς την στον παγκόσμιο ηγέτη των ταξιδιωτικών μετακινήσεων. Η Welcome Pickups αναζητά πάντα πολύ δυνατές προσθήκες στην ομάδα της και ο Δημήτρης είναι σίγουρα μία από αυτές».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα