Ουγγαρία-Ελλάδα: Είδαμε τον ίδιο αγώνα κύριε Πογέτ; (vid)

Έκπληξη -και μάλιστα όχι ευχάριστη- προκάλεσε ο Γκουστάβο Πογέτ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Ουγγαρίας με την Ελλάδα. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας υποστήριξε πως η εθνική ομάδα της χώρας μας είχε αξιοπρεπή απόδοση.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πρώτα, συγχαρητήρια στον Τζούτζακ για το τελευταίο του παιχνίδι στην Εθνική. Ελπίζω πως οι οπαδοί θα είναι χαρούμενοι με την απόδοσή μας, παρά την ήττα. Κάναμε την

Ουγγαρία να δουλέψει σκληρά για τη νίκη. Έμαθα πολλά, πετάξαμε το παιχνίδι με 2-3 συνεχόμενα λάθη στο 90+2′ και πόνεσε. Κάναμε καλή εμφάνιση απέναντι σε μία δυνατή ομάδα».

Αν θα ήταν δίκαιη η ισοπαλία: «Με βάση το παιχνίδι και τρόπο που θέλαμε να το ελέγξουμε θα έλεγα πως ναι. Από την άλλη, δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες και βάλαμε γκολ με πέναλτι. Υπήρχαν σημεία που η Ουγγαρία ήταν καλύτερη. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες μου στάθηκαν αξιοπρεπώς».

Ποια ομάδα θεωρεί ότι θα κατακτήσει το Μουντιάλ: «Η καρδιά μου λέει η Ουρουγουάη, αλλά το μυαλό μου λέει ανάμεσα σε Αργεντινή, Βραζιλία, Γαλλία και θα σταματήσω εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα