Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον Χάμες Ροντρίγκες

15:07 13/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέμενε για ν’ αποτελέσει τέλος και επισήμως από τους «ερυθρόλευκους» ο Χάμες Ροντρίγκες. Με ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για το «διαζύγιο» με τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά

αναφέρεται: 

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.#Olympiacos pic.twitter.com/cmgsV1UnQ4

Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 13, 2023

Από την πλευρά του, το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και ο Κολομβιανός άσος με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και βαδίζουμε σε χωριστούς δρόμους, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον» έγραψε ο Χάμες. 

Keywords
Τυχαία Θέματα