Ολοκληρώθηκε το 2ο Barista Challenge της Lavazza

Ολοκληρώθηκαν ο εθνικοί τελικοί στην Ελλάδα για το 2ο Barista Challenge της Lavazza. Νικητής ήταν ο Παναγιώτης Βιτάλης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο International Championship της Lavazza, στο Τορίνο της Ιταλίας, το 2024.

Ο Π. Βιτάλης θα διαγωνιστεί με άλλους ταλαντούχους barista, οι οποίοι εκπροσωπούν τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Σερβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Νότια Αφρική,

τη Ρουμανία, την Κροατία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Γεωργία, το Καζακστάν και την Ουκρανία αντίστοιχα. Με αφορμή την αφοσίωση όλων των baristas στην προώθηση του πάθους για την αριστεία, την καινοτομία και την παρασκευή του καφέ, όλοι οι Έλληνες συμμετέχοντες έλαβαν ένα αναμνηστικό Barista Tools box .

Ο Διονύσης Μουστής, Lavazza Capabilities Manager και επικεφαλής του Barista Challenge της Lavazza σε διεθνές επίπεδο, στάθηκε στο ότι επρόκειτο για μια γιορτή για τους λάτρεις του καφέ.

«Ο 2ος Barista Challenge 2023 της Lavazza, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα. Νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη για αυτήν τη στιγμή και τους εξαιρετικούς συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε αυτόν τον απαιτητικό διαγωνισμό. Για άλλη μια φορά, το φετινό Challenge ένωσε Baristas από διαφορετικά υπόβαθρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν την εμπειρία τους, στην τέχνη της παρασκευής του καφέ. Με μεγάλη χαρά γιορτάσαμε
το πάθος των συμμετεχόντων για τον καφέ, την δημιουργικότητα, την αριστεία και αισθανόμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι, για τις επιδόσεις των barista που αποτελούν πάντα έμπνευση για όλους μας στη Lavazza. Ανυπομονούμε τώρα για την επόμενη φάση, η οποία είναι και η τελική, όπου κορυφαίοι ταλαντούχοι baristas από όλο τον κόσμο θα θέσουν τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία τους σε διεθνές διαγωνιστικό επίπεδο».

Keywords
Αναζητήσεις
oloklirothike-to-2o-barista-challenge-tis-lavazza.htm
Τυχαία Θέματα