Οι 10 Κορυφαίες Τάσεις του 2024 για τα Φωτοβολταϊκά από την HUAWEI

15:29 24/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Huawei πραγματοποίησε μια παγκόσμια παρουσίαση με επίκεντρο τις 10 κορυφαίες τάσεις του FusionSolar για το 2024. Το θέμα ήταν «Συνεχής καινοτομία, ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, επιτάχυνση των φωτοβολταϊκών για να γίνει η κύρια πηγή ενέργειας».

Στην εκδήλωση, ο Hao Yingtao, Αντιπρόεδρος και CMO του Smart PV & ESS Business της Huawei

Digital Power, ανέλυσε διεξοδικά τις μελλοντικές τάσεις.

Η ανάλυση επικεντρώθηκε σε μία βασική τάση, πέντε βασικά χαρακτηριστικά και τέσσερις θεμελιώδεις τεχνολογίες, παρέχοντας ανεκτίμητες πληροφορίες για την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών.

Η παρουσίαση του ολοκληρώθηκε με την κυκλοφορία της Λευκής Βίβλου όπου μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Ο Hao Yingtao επεσήμανε ότι η ουδετερότητα του άνθρακα κερδίζει δυναμική παγκοσμίως και ότι η βιομηχανία φωτοβολταϊκών και αποθήκευσης ενέργειας ανθίζει. Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (IRENA), η εγκατεστημένη ισχύς φωτοβολταϊκών προβλέπεται να φτάσει τα 5.200 GW έως το 2030 και τα 14.000 GW έως το 2050, με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας να αντιπροσωπεύουν πάνω από το 90% της συνολικής ισχύος ισχύος και τα φωτοβολταϊκά να διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο.

Καθώς η ανανεώσιμη ενέργεια, ιδιαίτερα η φωτοβολταϊκή ενέργεια, συνεχίζει να διεισδύει στην αγορά, η βιομηχανία αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις στη σύνδεση στο δίκτυο, τη λειτουργία, την ασφάλεια κ.λπ.

Ευκαιρίες και προκλήσεις πάντα συνυπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα στο greenbusiness.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
oi-10-koryfaies-taseis-tou-2024-gia-ta-fotovoltaika-apo-tin-huawei.htm
Τυχαία Θέματα