Ο Τσίπρας, ο «εξαφανισμένος» Πολάκης και η ακραία ρητορική

06:46 19/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Την ώρα που γίνεται ο κακός χαμός με το τραγικό ναυάγιο και σύσσωμα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι τα στελέχη που έχει εγκρίνει ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του), έχουν βγει στα «κάγκελα» επιρρίπτοντας ευθύνες στο λιμενικό και τη χώρα μας, υπάρχει μια αισθητή απουσία…

Ο λόγος για τον Σφακιανό πολιτικό, ο οποίος δεν εμφανίζεται πουθενά. Λες και έχει ανοίξει η γη και τον έχει καταπιεί…

Όπως μαθαίνει

η στήλη μας από καλές πηγές, αυτό συμβαίνει επειδή ο Αλέξης Τσίπρας τον έχει προειδοποιήσει να μην προκαλεί με δηλώσεις του, διότι οι κάλπες στις 25 Ιουνίου θα κρίνουν το μέλλον του κόμματος.

«Ο Πολάκης δεν συμπεριλαμβάνεται στις νέες λίστες με τα ονόματα που βγαίνουν μπροστά εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου», τόνισε χαρακτηριστικά στη στήλη μας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, για να πούμε την αμαρτία μας, λείπει ο Παύλος Πολάκης από το όλο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί.

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για παράδειγμα, να σχολιάσει την άνοδο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Όπως μαθαίνουμε, ο Πολάκης μπορεί να έχει «εξαφανιστεί» από τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά καθημερινά πραγματοποιεί «εξορμήσεις» σε χωριά του νομού Χανίων, ενώ επισκέπτεται ακόμη και τους πιο απομακρυσμένους συνοικισμούς.

Να σημειωθεί, ότι υπάρχει κριτική εντός ΣΥΡΙΖΑ, για τα στελέχη που έχουν βγει «μπροστά», αναφορικά με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει.

«Θα μπορούσαμε πολύ καλύτερα», ακούγεται έντονα στην Κουμουνδούρου.

Επίσης, κορυφαία στελέχη υπογραμμίζουν ότι θα έπρεπε να δοθεί περισσότερη έμφαση στο πρόγραμμα του κόμματος και να ενημερωθεί ο κόσμος για συγκεκριμένες δράσεις.

Που είσαι βρε Παύλο…

Keywords
Αναζητήσεις
o-tsipras-o-exafanismenos-polakis-kai-i-akraia-ritoriki.htm
Τυχαία Θέματα