Ο Ανδρουλάκης, η εμμονή με τις Βρυξέλλες και η γκρίνια στη Χαριλάου Τρικούπη

06:45 23/3/2023 - Πηγή: Emea.gr

Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στα πλακόστρωτα σοκάκια των Βρυξελλών και στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του ευρωκοινοβουλίου τον συναντάς.

Ο Νίκος, αν και πλησιάζουν οι εκλογές, δεν λέει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, απουσιάζοντας από την Ελλάδα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μάλιστα, όπως μαθαίνει η στήλη μας, στην Χαριλάου Τρικούπη

«πέφτουν» στοιχήματα για το πότε θα αποφασίσει ο πρόεδρος του Κινήματος να αφοσιωθεί αποκλειστικά στα προεδρικά του καθήκοντα και στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Το γεγονός πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ανοίγει τα χαρτιά του αναφορικά με την ευρωβουλή, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και μεγάλη γκρίνια στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Τα όσα λέγονται, όπως είναι φυσικό, έχουν φτάσει και στα αυτιά του Νίκου, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα αρνητικά σχόλια.

Αυτό που μαθαίνει η στήλη, είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δώσει εντολή, ακόμη και στους στενούς συνεργάτες του, να μην αναφέρονται στο θέμα, αλλά και να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους που θέλουν μια συνέντευξη από τον Νίκο, να μην θέσουν ερώτηση που θα αφορά στον χρόνο παραίτησής του από το ευρωκοινοβούλιο.

Αναφορικά με το πότε θα παραιτηθεί, αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι ο Ανδρουλάκης θα το «τραβήξει» μέχρι τέλους.

Πολλοί, μάλιστα, είναι εκείνοι που λένε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί ούτε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά μετά τις εκλογές, όταν θα μπει στη Βουλή ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα, πως θα «καλύψει» ολόκληρη προεκλογική περίοδο, με το ένα πόδι στις Βρυξέλλες και το άλλο στην Αθήνα, αυτό μόνο ο Νίκος μπορεί να το απαντήσει.

Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου…

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα