Νέος διευθυντής του εργοστασίου της JTI στην Ξάνθη ο Cleber Da Rodda

12:29 10/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Από 1η Απριλίου καθήκοντα διευθυντή στο εργοστάσιο της JTI στην Ξάνθη αναλαμβάνει ο Cleber Da Rodda. Ο κ. Rodda εντάχθηκε στη JTI το 2022 στον τομέα επεξεργασίας φύλλων στη Santa Cruzdo Sul της Βραζιλίας, όπου διαχειριζόταν τη μεγαλύτερη μονάδα επεξεργασίας της εταιρείας.

Διαθέτει 22 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία καπνού και σε τομείς όπως η έρευνα

και η ανάπτυξη, η επεξεργασία καπνού, τα θέματα περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας εργαζομένων, καθώς και στο τμήμα ποιότητας και στο μηχανολογικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού Παραγωγής από το Πανεπιστήμιο Santa Cruzdo Sul στη Βραζιλία και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το FGV (GETULIO Vargas Foundation) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.

Με αφορμή την τοποθέτησή του στα νέα καθήκοντα, η διευθύνουσα σύμβουλος της JTI Hellas, Lili Zigoslu δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τον κ. CleberDa Rodda ως νέο διευθυντή εργοστασίου μας στη Ξάνθη. Η πολύτιμη εμπειρία και η δυναμική προσέγγιση του κ. Rodda στην παραγωγή προϊόντων καπνού αποτελούν ανεκτίμητο πλεονέκτημα για εμάς. Είμαστε βέβαιοι ότι υπό την ηγεσία του, το εργοστάσιό μας στη Ξάνθη θα συνεχίσει να καινοτομεί και να επιτυγχάνει τους στόχους της εταιρείας μας».

Keywords
Αναζητήσεις
neos-diefthyntis-tou-ergostasiou-tis-jti-stin-xanthi-o-cleber-da-rodda.htm
Τυχαία Θέματα