Νεκρός, «πέταξε» για Ιρλανδία, ξέχασαν το φέρετρο και επέστρεψε στην Ελλάδα να συνεχίσει τις διακοπές του!

15:40 7/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Μια κωμικοτραγική μακάβρια είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες αμέλησαν να ξεφορτώσουν στο Δουβλίνο φέρετρο, με αποτέλεσμα ο νεκρός να επιστρέψει στην Ελλάδα! Όσο και αν κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στην θέση της άτυχης οικογένειας του Ιρλανδού, η είδηση έχει ως εξής:
Εσωτερική έρευνα στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου προκάλεσε το περιστατικό με τη σορό ενός Ιρλανδού, η οποία μεταφέρθηκε σε φέρετρο από την Ελλάδα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος άνδρας.

Ο αυτονόητος σκοπός ήταν ο άνδρας να κηδευτεί στην πατρίδα του, ο οποίος επέστρεψε με την ίδια πτήση στη χώρα μας.

Την είδηση αποκάλυψε η ιρλανδική έκδοση του Sunday Independent,  όπου το ρεπορτάζ ανέφερε πως οι επίγειες υπηρεσίες αμέλησαν να ξεφορτώσουν από τον χώρο αποσκευών το φέρετρο του άνδρα προερχόμενο από την Ελλάδα στις 22 Μαΐου.

Η οικογένειά του περίμενε με νεκροφόρα στο αεροδρόμιο ώστε ο άνθρωπος να ακολουθήσει τον δρόμο της ταφής μπροστά στους οικείους του, όμως το φέρετρο δεν εντοπίστηκε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει με το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Αφού ενημερώθηκε για το…λάθος, η οικογένεια του νεκρού επέστρεψε σπίτι και επαναπρογραμμάτισε την κηδεία του άνδρα.

​Η υπαίτια εταιρεία οργάνωσε τον επαναπατρισμό της σωρού με άλλη αεροπορική εταιρεία, η οποία επέστρεψε τα λείψανα την επόμενη μέρα, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις επίγειες υπηρεσίες του αεροδρομίου του Δουβλίνου, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του νεκρού.

Με μεγάλη διάθεση για μαύρο χιούμορ, είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού, οι άνθρωποι που χαίρονται την ζωή τους στην χώρα μας να επιστρέφουν ακόμα και μετά θάνατον.  

Keywords
Αναζητήσεις
nekros-petaxe-gia-irlandia-xechasan-to-feretro-kai-epestrepse-stin-ellada-na-synechisei-tis-diakopes-tou.htm
Τυχαία Θέματα