Ο Γενικός Διευθυντής της Emea Media, Βασίλης Γιακαμόζης, μιλά για τα Startupper Awards 2023

Ο τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» και ο Γιάννης Διονάτος θα υποδεχθούν αυτό το Σάββατο στις 11:30 μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του ONE CHANNEL τον Γενικό Διευθυντή της Emea Media, Βασίλη Γιακαμόζη, ο οποίος θα μας πει τα πάντα για τα Startupper Awards 2023. Η μεγάλη γιορτή της καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στον χώρο του Ελληνικού Κόσμου με στόχο να αναδειχθούν οι κορυφαίες Startups της

χρονιάς.

Η επιλογή των νικητών έγινε από την έμπειρη συντακτική ομάδα του Startupper, η οποία επέλεξε τους καλύτερους των καλύτερων σε 21 ξεχωριστές κατηγορίες. Όπως ακούμε τον κ. Γιακαμόζη να λέει σε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που αναρτήθηκε στο Startupper TV, «αυτά τα βραβεία προέρχονται από την καθημερινή επικοινωνία της ομάδας του Startupper με όλες τις εταιρείες του χώρου. Μιλάμε καθημερινά με τους Founders, με τα στελέχη των εταιρειών, παρακολουθούμε τις επιτυχίες τους, τις αποτυχίες τους και είμαστε σε μια θέση να πιάσουμε τον παλμό της αγοράς και να αναδείξουμε τους καλύτερους».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξης του Βασίλη Γιακαμόζη στον τηλεοπτικό «ΜΟΝΟΚΕΡΟ»:

Μην χάσετε την εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ», η οποία φιλοξενεί μεταξύ άλλων και τη συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της Emea Media για τα Startupper Awards 2023 αυτό το Σάββατο στις 11: 30 και σε επανάληψη την Κυριακή στο ONE CHANNEL.

Keywords
Αναζητήσεις
monokeros-o-genikos-diefthyntis-tis-emea-media-vasilis-giakamozis-mila-gia-ta-startupper-awards-2023.htm
Τυχαία Θέματα