Η «ΝΙΚΗ», η αποκάλυψη των ακραίων θέσεων και η σταδιακή «πτώση» των ποσοστών

06:45 8/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Όσο πλησιάζουμε στις δεύτερες κάλπες, τόσο πιο «θολό» γίνεται το τοπίο, αναφορικά με το ποια κόμματα θα περάσουν το κατώφλι της Βουλής.

Το σίγουρο είναι πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μπει στη νέα Βουλή με ένα πολύ ισχυρό ποσοστό και με άγνωστους στο ευρύ κοινό

βουλευτές. Μόνο ο πρόεδρος των ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι γνωστός.

Από εκεί και πέρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος φαίνεται να βρίσκεται εκ νέου στη Βουλή, αλλά με πολύ μειωμένα ποσοστά, σε σχέση με εκείνα που έλαβε στις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Να σημειωθεί, πως κάποιες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο όριο του 3%, επομένως «παίζεται» αν θα μπει ή όχι στη Βουλή.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το θεοκρατικό ακραίο κόμμα «ΝΙΚΗ», το οποίο δεν μπήκε οριακά στη Βουλή στις εκλογές του Μαΐου.

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις πρώτες εκλογές έδειξαν ότι θα ενταχθεί στη νέα κοινοβουλευτική σύνθεση με ένα ποσοστό κοντά στο 4%.

Όσο όμως περνούν οι μέρες και γίνονται γνωστές οι πολύ ακραίες θέσεις του συγκεκριμένου κόμματος, αλλά και οι διασυνδέσεις του με πολύ ακραίες φωνές της Μοναστηριακής κοινότητας, τα ποσοστά του «πέφτουν».

Όπως μαθαίνει η στήλη, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή, το κόμμα «ΝΙΚΗ», κινείται λίγο πάνω από το 3%, με τάσεις περαιτέρω μείωσης των ποσοστών του.

Να σημειωθεί, πως ήδη η ΝΔ πραγματοποιεί «εκστρατεία» ενημέρωσης των πολιτών, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να γνωστοποιηθούν οι ακραίες απόψεις που εκφράζουν τα στελέχη του κόμματος «ΝΙΚΗ».

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, που μιλούν συνεχώς για ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα και ρατσισμό, δεν έχουν ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με τον συγκεκριμένο ακραίο σχηματισμό.

Τελικά, μήπως, όπως λένε κάποιοι, προέχει το κομματικό συμφέρον και μετά ο ανθρωπισμός;

Και το λέμε αυτό διότι, πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η «ΝΙΚΗ» αντλεί ψηφοφόρους και από τη ΝΔ, επομένως, καλώς υπάρχει…

Επιβάλλεται συνεννόηση όλων των κομμάτων, που ανήκουν στο λεγόμενο δημοκρατικό τόξο, για να μην δούμε πάλι μέσα στη Βουλή των Ελλήνων σκηνές απείρου κάλλους, όπως στα μνημονιακά χρόνια με τη Χρυσή Αυγή.

Επιβάλλεται να προλάβουμε δυσάρεστες εξελίξεις.

Keywords
Αναζητήσεις
i-niki-i-apokalypsi-ton-akraion-theseon-kai-i-stadiaki-ptosi-ton-pososton.htm
Τυχαία Θέματα