Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Cordella για το 2024

11:29 29/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η νέα καμπάνια της Cordella, της 1ης online λίστας δώρων γάμου στην Ελλάδα, είναι εδώ με το νέο μήνυμα «για όλα αυτά που ονειρεύεστε», θέλοντας να εμπνεύσει τα μελλόνυμφα ζευγάρια να αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται και επιθυμούν, ξεκινώντας από τη δημιουργία της λίστας δώρων τους στην Cordella.

Καμπάνια 2024: Cordella, για όλα αυτά που ονειρεύεστε

Η

επικοινωνιακή καμπάνια της Cordella για το 2024, μέσα από την ιστορία ενός ζευγαριού που ξεκινάει τη νέα του κοινή ζωή μαζί, αναδεικνύει αυτές τις μικρές ή μεγάλες στιγμές ευτυχίας που μένουν για πάντα, ως αναμνήσεις. Η καμπάνια εκφράζει αυτό ακριβώς το μοναδικό συναίσθημα που νιώθουμε στις πιο συναρπαστικές και χαρούμενες στιγμές της ζωής μας. Και όλο το γαμήλιο διάστημα από τον αρραβώνα ενός ζευγαριού μέχρι το άνοιγμα των δώρων του γάμου του, είναι γεμάτο τέτοιες στιγμές.

Επανασχεδιασμός cordella.gr: Αναβαθμίζοντας την εμπειρία ζευγαριών και καλεσμένων

Η αρχική σελίδα της Cordella μεταμορφώνεται, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία επιλογής δώρων για ζευγάρια και καλεσμένους. Με τον επανασχεδιασμό της homepage της, η πλοήγηση στις εκτεταμένες επιλογές κατηγοριών και δώρων γίνεται ακόμα πιο όμορφη και εύκολη, με την ανάδειξη των πολλαπλών οφελών της πλατφόρμας, των συνεργαζόμενων επαγγελματιών γάμου και βάπτισης, καθώς και αληθινών ζευγαριών που έχουν χρησιμοποιήσει την Cordella ως λίστα δώρων.

Η Cordella έκανε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας της τον Ιούνιο του 2021, επανεφευρίσκοντας ουσιαστικά τις λίστες δώρων, για να προσφέρει σε ζευγάρια και καλεσμένους την πιο όμορφη και απρόσκοπτη εμπειρία επιλογής δώρων γάμου, και πλέον και βάπτισης. Τα ζευγάρια μπορούν να εγγραφούν δωρεάν και να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα μία και μοναδική λίστα, με δώρα από 100+ διαφορετικά καταστήματα και brands, με πάνω από 8.500 διαθέσιμα προϊόντα, δώρα εμπειρίας, αλλά και χρηματικά δώρα, χωρίς τρέξιμο, σύγχυση, ανεπιθύμητα δώρα και πολύπλοκες αλλαγές.

Keywords
Αναζητήσεις
i-nea-diafimistiki-kabania-tis-cordella-gia-to-2024.htm
Τυχαία Θέματα