Η Polar και η Sennheiser λανσάρουν νέα αθλητικά ακουστικά

19:37 9/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η Polar ανοίγει το οικοσύστημά της και για πρώτη φορά σε νέα συνεργασία με τη μάρκα Sennheiser και παρουσιάζει νέα αθλητικά ακουστικά.

Τα αθλητικά ακουστικά προσφέρουν ήχο Sennheiser και τεχνολογία γυμναστικής αιχμής σε μία συσκευή, μαζί με έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού φωτοπληθυσμογραφίας (PPG) και έναν αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, που μπορούν να εξάγουν κρίσιμα δεδομένα για να καθοδηγήσουν τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις.

Η

Polar Electro, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού και την υγεία, αποκάλυψε μια νέα συνεργασία με τη γερμανική μάρκα ήχου Sennheiser.

Η Sennheiser, είναι μια γερμανική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού ήχου με έδρα στο Wedemark. Ειδικεύεται σε εξοπλισμό τόσο για την καταναλωτική όσο και για την επαγγελματική αγορά ήχου, συμπεριλαμβανομένων μικροφώνων, ακουστικών και μεγαφώνων.

Τα ολοκαίνουργια ακουστικά MOMENTUM Sport της Sennheiser, θα είναι επίσημα Powered by Polar, προσφέροντας στους χρήστες πρόσβαση στη σουίτα δυνατοτήτων βιοανίχνευσης της Polar και βελτιωμένη καθοδήγηση για φυσική κατάσταση και ευεξία, όλα υποστηριζόμενα από κορυφαίες επιστημονικές γνώσεις. 

Για πρώτη φορά σε προϊόν που δεν ανήκει στην Polar, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες βιοανίχνευσης της Polar και στο οικοσύστημα ανάλυσης δεδομένων χρησιμοποιώντας το Polar Flow ως εφαρμογή προπόνησης.

Αυτό περιλαμβάνει πρόσβαση σε παρακολούθηση απόδοσης σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, αναλυτικά στοιχεία εκπαίδευσης, «έξυπνη» καθοδήγηση και φωνητική καθοδήγηση.

Τα βιομετρικά στοιχεία απόδοσης στο αυτί συνδέονται σε πραγματικό χρόνο για άμεση πληροφόρηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποθηκεύονται για βελτιωμένη ανάλυση μετά την προπόνηση τόσο στην εφαρμογή Polar Flow όσο και σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. 

Με αυτόν τον τρόπο, η Polar φέρνει τη μέτρηση αθλητικών επιδόσεων υψηλής ακρίβειας σε μια εντελώς νέα γενιά μαχητών φυσικής κατάστασης και εντείνει τη δέσμευσή της να ενδυναμώσει τους συνεργάτες της μάρκας να κάνουν το ίδιο για τους χρήστες τους.  

«Η Polar είναι ένας πρωτοπόρος παίκτης στην αγορά αθλητικών ρολογιών υψηλών προδιαγραφών και ταιριάζει απόλυτα στους δικούς μας πελάτες, οι οποίοι εκτιμούν την εμπιστοσύνη, την κληρονομιά και την καινοτομία που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Polar για να προσφέρουμε στους λάτρεις των σπορ την καθοδήγηση και τις ιδέες που πραγματικά θέλουν», αναφέρει ο Martin Grieder, Αντιπρόεδρος Ομάδας Ακρόασης Καταναλωτών του Sonova Group.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα βήμα προς τα εμπρός στην προσφορά «Polar for Business» της Polar, η οποία ξεκίνησε με μια συνεργασία με την ιαπωνική μάρκα ρολογιών Casio τον Φεβρουάριο του 2023. 

Με αυτή την έκδοση, η Polar ανοίγει ακόμη περισσότερο το οικοσύστημά της, δίνοντας πλήρη πρόσβαση στους χρήστες του MOMENTUM Sport, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ή να κατέχουν ρολόι ή συσκευή Polar.

Επίσης, οι χρήστες του Sennheiser απολαμβάνουν επίσης πρόσβαση σε ολοκαίνουργιες λειτουργίες, όπως η παρακολούθηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του σώματος, για την καλύτερη ενημέρωση των προπονήσεων σε μια σειρά συνθηκών.

Παράλληλα, όσοι διαθέτουν ρολόι Polar Vantage V3 μπορούν τώρα να το ενσωματώσουν απρόσκοπτα με τα ακουστικά Sennheiser για να απολαύσουν πιο ολοκληρωμένη, σε βάθος καθοδήγηση από ποτέ. 

Ο Sander Werring, Διευθύνων Σύμβουλος της Polar Electro, αναφέρει, «Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το πλούσιο επιστημονικό μας υπόβαθρο για να βοηθήσουμε τις μάρκες που θέλουν να ενδυναμώσουν τους δικούς τους χρήστες με ασυναγώνιστες οδηγίες φυσικής κατάστασης και υγείας».

Επιπλέον προσθέτει, «Με τις  μάρκες που μοιράζονται την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε και να διασφαλίσουμε ότι η κοινή χρήση της πνευματικής ιδιοκτησίας, της τεχνολογίας μας και του οικοσυστήματός μας μπορεί να ενδυναμώσει τους χρήστες τους να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους για φυσική κατάσταση». 

 Τα Sennheiser MOMENTUM Sport, Powered by Polar, θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως από τις 9 Απριλίου 2024 και θα πωλούνται στα 329.95 και 329.90 δολάρια.

Βασικά στοιχεία των ακουστικών:

1. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν ανώτερο ήχο, αθλητική χρηστικότητα, αισθητήρες καρδιακού ρυθμού και θερμοκρασίας σώματος για παρακολούθηση απόδοσης. 

2. Οι χρήστες θα απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση στην επιστημονικά τεκμηριωμένη καθοδήγηση της Polar μέσω της εφαρμογής Polar Flow, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε παρακολούθηση απόδοσης, αναλυτικά στοιχεία προπόνησης, έξυπνη καθοδήγηση και φωνητική καθοδήγηση.

3. Περιλαμβάνει νέα λειτουργία παρακολούθησης θερμοκρασίας σώματος που λειτουργεί με ακουστικά Sennheiser, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται καλύτερα την προπόνηση και την ενυδάτωση σε ζεστές συνθήκες. 

4. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα προϊόν τρίτου κατασκευαστή μπορεί να καταχωρηθεί ως συσκευή στο Polar Flow. Πλήρης ενσωμάτωση με υπηρεσίες 3ου μέρους, όπως το Strava. 

5. Δεν απαιτείται συσκευή Polar για πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες, αλλά οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα ακουστικά Sennheiser με το Polar Vantage V3 για να βλέπουν εύκολα τα δεδομένα τους σε πραγματικό χρόνο.

6. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Polar ανοίγει την πρόσβαση στο φάσμα των δυνατοτήτων βιοανίχνευσης που διαθέτει σε χρήστες που δεν ανήκουν στην Polar, για να επιτρέψει σε ομοϊδεάτες συνεργάτες μάρκας να προσφέρουν μια πλουσιότερη εμπειρία χρήστη στους δικούς τους τρέχοντες και μελλοντικούς πελάτες. 

Keywords
Αναζητήσεις
i-polar-kai-i-sennheiser-lansaroun-nea-athlitika-akoustika.htm
Τυχαία Θέματα