Η Generation Y φέρνει την πρώτη ψηφιακή CSR ενέργεια στην Ελλάδα

Η εταιρία Generation Y φέρνει την  πρώτη ψηφιακή CSR ενέργεια στην Ελλάδα, που θα δίνει τη δυνατότητα σε 1000 επιχειρήσεις τη δυνατότητα να λάβουν το web hosting στη WordPress ιστοσελίδα τους με απόλυτα μηδενικό κόστος για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η πρωτοβουλία της «ναυαρχίδας»

του Ομίλου επιχειρήσεων G.P.A, συνολικής αξίας 500.000€, θα επιτρέψει σε 1.000 επιχειρήσεις ανεξαρτήτου βεληνεκούς να αποκτήσουν τη φιλοξενία της ιστοσελίδας τους στον server DigitalOcean.

Σημειώνεται ότι το αποκλειστικό κριτήριο για να χαίρει οποιαδήποτε επιχείρηση της εν λόγω προσφοράς είναι να επιθυμεί να αφήσει το επιχειρηματικό της «αποτύπωμα» online, προκειμένου να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στο ψηφιακό περιβάλλον.

Η ενέργεια αυτή έχει να σταθεί δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές αλλά και σε κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να φτάσει στην επόμενη ημέρα του ψηφιακού της μετασχηματισμού, αποτελώντας καταλύτη στην εξέλιξή της εντός του πλέον
ανταγωνιστικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Όπως ανέφερε ο Αναστάσιος Σπανίδης, Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA «εδώ και 23 χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να μεγαλώσουν
μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού. Είναι χαρά μας η δυνατότητα να ‘’δώσουμε πίσω’’ στην κοινωνία μέσω της πρώτης αυτής ψηφιακής ενέργειας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βοηθώντας ουσιαστικά την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στο ψηφιακό περιβάλλον». 

Keywords
Αναζητήσεις
i-generation-y-fernei-tin-proti-psifiaki-csr-energeia-stin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα