Η BOSS ανοίγει νέο γυναικείο corner στο attica Mediterranean Cosmos

13:42 1/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η BOSS ανακοίνωσε τη λειτουργία του νέου γυναικείου corner στο attica Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Σε έναν ζεστό, σύγχρονο χώρο 55 τετραγωνικών μέτρων παρουσιάζονται γυναικεία ενδύματα και αξεσουάρ, ενισχύοντας περαιτέρω την ανάπτυξη του brand στην περιοχή.

Αγκαλιάζοντας

το νέο concept καταστημάτων του brand, η ταυτότητα της BOSS είναι άψογα συνυφασμένη με την αρχιτεκτονική του corner, όπου τα ζεστά υλικά σε συνδυασμό με τους καθρέφτες και τις γυαλιστερές επιφάνειες ταιριάζουν έξυπνα με το ξύλο και το λευκό για μια ισορροπημένη εμφάνιση και αίσθηση.

Η τολμηρή, σύγχρονη οπτική προσέγγιση του brand ταιριάζει απόλυτα με τις γυναικείες συλλογές της BOSS, παρουσιάζοντας εκλεπτυσμένα σύνολα από το εμβληματικό tailoring μέχρι casual κομμάτια, πάντα με την χαρακτηριστική της προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η BOSS απευθύνεται σε τολμηρά άτομα που ζουν τη ζωή με τους δικούς τους όρους, με πάθος, στυλ και αποφασιστικότητα. Οι συλλογές προσφέρουν δυναμικά, μοντέρνα σχέδια για εκείνους που αγκαλιάζουν πλήρως αυτό που είναι: ως «BOSS» του εαυτού τους. Η παραδοσιακή ραπτική του brand, τa performance κοστούμια, το casualwear, τα denim, το athleisure και τα αξεσουάρ καλύπτουν τις στιλιστικές ανάγκες των απαιτητικών καταναλωτών.

Τα προϊόντα με άδεια χρήσης, όπως τα αρώματα, τα γυαλιά, τα ρολόγια και τα παιδικά ρούχα, συμπληρώνουν το brand. Τον κόσμο της BOSS μπορείτε να τον γνωρίσετε σε περισσότερα από 489 ιδιόκτητα καταστήματα παγκοσμίως. Η BOSS είναι το βασικό εμπορικό σήμα της HUGO BOSS, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες που τοποθετείται στο premium τμήμα της παγκόσμιας αγοράς ένδυσης.

Ο όμιλος προσφέρει συλλογές σε 131 χώρες σε περίπου 7.800 σημεία πώλησης και online σε 73 χώρες. Με περίπου 19.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, η εταιρεία, με έδρα το Metzingen (Γερμανία), σημείωσε πωλήσεις ύψους 4,2 δισ. ευρώ το οικονομικό έτος 2023.

Keywords
Αναζητήσεις
i-boss-anoigei-neo-gynaikeio-corner-sto-attica-mediterranean-cosmos.htm
Τυχαία Θέματα