Γιώργος Τσαρούχας: Η κινητήρια δύναμη πίσω από το success story της Dialectica

15:30 3/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

O Γιώργος Τσαρούχας, CEO και Co-Founder της Dialectica, ξεκίνησε την ιδέα για τη δημιουργία της εταιρείας στους κοιτώνες του Χάρβαρντ όπου φοιτούσε. Η Dialectica, που ιδρύθηκε το 2015,  πλέον από Startup έχει μετατραπεί σε εταιρεία διεθνών προδιαγραφών, με γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ και Νέα

Υόρκη και συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη των αγορών με σκοπό να αντλούν πληροφορίες και να αξιολογούν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων.

O Γιώργος Τσαρούχας έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά στα Πανεπιστήμια Johns Hopkins και Harvard και πριν την ίδρυση της Dialectica, συμβούλευε μερικούς από τους μεγαλύτερους θεσμικούς επενδυτές σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Το 2023 ήταν μεταξύ των νικητών της EY Έλληνας “Επιχειρηματίας της χρονιάς” 2023 και απέσπασε το βραβείο του πρωτοπόρου Επιχειρηματία. 

Με την ικανότητά του να εντοπίζει τα κενά και τις δυνατότητες στην αγορά, αναγνώρισε την ευκαιρία στον παγκόσμιο ανταγωνισμό για την πληροφορία και ίδρυσε, μαζί με τον Fred Korkett, την Dialectica, εταιρεία τεχνολογίας και παροχής επιχειρηματικών πληροφοριών και δεδομένων. Στόχος του ήταν και είναι να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων παγκοσμίως, ανοίγοντας νέους δρόμους στη λήψη επενδυτικών αποφάσεων. 

Η αφοσίωση του στην προώθηση της ανάπτυξης, της καινοτομίας και της ικανοποίησης των πελατών υπογραμμίζει τη δέσμευση και της Dialectica να βοηθά τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο να λαμβάνουν καλύτερες και ταχύτερες αποφάσεις. 

Keywords
Αναζητήσεις
giorgos-tsarouchas-i-kinitiria-dynami-piso-apo-to-success-story-tis-dialectica.htm
Τυχαία Θέματα