Γιάννης Διονάτος: Άδωνις εδώ, Άδωνις εκεί, Άδωνις παντού!

08:40 8/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ομολογώ πως η κυβέρνηση, και η χώρα συνολικότερα, θα πρέπει να σκεφτεί στα σοβαρά το ενδεχόμενο να… κλωνοποιήσει το νέο υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς αποτελεί κοινή ομολογία πως σε περίπτωση που είχαμε μερικούς ακόμη σαν και τον ίδιο, η πατρίδα μας θα ήταν σε απείρως καλύτερη μοίρα, με πρόσωπο σύγχρονο, όσο και αποτελεσματικό.

Διαβάστε εδώ την Business Voice

που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο

Γιατί, αν μη τι άλλο, ο κ. Γεωργιάδης διακρίνεται από στοιχεία που όμοιά τους, ταυτόχρονα και σε πληθωρικότητα, σπάνια συναντώνται σε σύγχρονο πολιτικό. Είναι εργασιομανής, αποτελεσματικός, ευφυής, τολμηρός, εξαιρετικά διαβασμένος στην λεπτομέρεια των ζητημάτων που καλείται να διαχειριστεί ή εν γένει πραγματευτεί, στοχοπροσηλωμένος, φιλοπρόοδος, διαπνέεται από ιδανικά, είναι πιστός και έχει όραμα.

Το δε έργο απ’ όπου κι εάν έχει περάσει καθ’ όλη τη διάρκεια της υπερδεκαπενταετούς παρουσίας του στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος, είναι απτό, αποδεδειγμένο και πρωτίστως λειτουργικό προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και της οικονομίας στο σύνολό της.

Πρωτίστως δε, η έννοια του πολιτικού κόστους αποτελεί άγνωστη… ήπειρο για τον ίδιο, καθώς δεν διστάζει να τσαλακωθεί, συγκρουστεί ή μπει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ακόμη κι εάν γνωρίζει εκ των προτέρων την (κάθε άλλο παρά θετική) κατάληξη που δύναται να έχει στην κορύφωσή του (σ.σ. του αγώνα).

Διαβάστε εδώ την Business Voice που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο

Ο δε χειρισμός των media και η έκθεσή του σε αυτά μαεστρική και είναι πιθανό από τους ιστορικούς του μέλλοντος να διδάσκεται σε σχετικά σεμινάρια ως best practice.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως το υπουργείο Υγείας με την ανάληψη της κορυφαίας υπηρεσιακής του θέσης από τον Άδωνι Γεωργιάδη απέκτησε προωθητική ενέργεια που όμοιά της δύσκολα έχει συναντήσει. Στοιχείο, που εκτιμάται πως θα αποδειχτεί πολύτιμο στη δραστική προώθηση των κυβερνητικών σχεδιασμών επί του συγκεκριμένου πεδίου, με τον κ. Γεωργιάδη να προωθεί την σχετική ατζέντα με ταχύτητα, αποφασιστικότητα και πειστικότητα.

Η Υγεία αποτελεί έναν από τους συνολικά 4 τομείς έργου που αναμένεται να καθορίσουν την τύχη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά το κοντινό μέλλον. Όσο για τους άλλους 3 τομείς (Οικονομία, Ασφάλεια, Εκπαίδευση), έχουν ως επικεφαλής ιδιαίτερα έμπειρους, οραματικούς και αποφασισμένους πολιτικούς.  

Το έργο βρίσκεται μπροστά, ενώ οι προκλήσεις και τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν επί μακρόν.

Διαβάστε εδώ την Business Voice που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο

Keywords
Αναζητήσεις
giannis-dionatos-adonis-edo-adonis-ekei-adonis-pantou.htm
Τυχαία Θέματα