Γ. Οικονόμου: Για να μπεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπερθεματίζεις σε “πολακισμό”

14:36 3/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε σε ερώτηση για την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας ότι «είναι ενδιαφέρον πως για να βρίσκει κάποιος θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπερθεματίζει σε “πολακισμό”».

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου

είναι για εμάς η καθοριστική κάλπη. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει ευαγγέλιο το ψέμα, τη μία λένε πως δεν συζητούν σχηματισμό κυβέρνησης ηττημένων, την άλλη ο εξάδελφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του ολίγον ηττημένου, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει το μονομέτωπο αγώνα του κατά του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Για τη Νέα Δημοκρατία η κρίσιμη κάλπη είναι αυτή της 21ης Μαΐου, εμείς επιδιώκουμε το σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης με γρήγορα αντανακλαστικά» τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις στο briefing των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς, δε, για την πιθανότητα τρίτων εκλογών ο Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε ότι για τη ΝΔ υπάρχει μόνον η κάλπη της 21ης Μαΐου, «οτιδήποτε άλλο θα το ξανασυζητήσουμε μετά την πρώτη κάλπη. Σε αυτήν θα διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα, που θα καθορίσει τις εξελίξεις και θα οδηγήσει τη χώρα σε σταθερότητα».

Σε ερώτηση για δημοσίευση ολοσέλιδης καταχώρησης με θέμα το «Turkaegean» στην Αμερικανική εφημερίδα New York Times, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε ότι η χώρα μας θα κάνει ό,τι απαιτείται για να μην δημιουργούνται εσφαλμένοι συνειρμοί από παραπλανητικές διαφημίσεις, σημειώνοντας ότι έχει αποδειχθεί πως η εξωτερική μας πολιτική δρα αποτελεσματικά.

Ερωτηθείς για την υπόθεση του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, κατόπιν δημοσιεύματος κυριακάτικης εφημερίδας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως ο κ. Παπαθανάσης έχει παράσχει επαρκείς εξηγήσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα