Δολοφονία Μιχάλη: Προφυλακιστέοι και οι 105 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια

21:12 13/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

Στο δρόμο για τις φυλακές παίρνουν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των σφοδρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τα οποία έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ακόμα 34 κατηγορούμενοι για την καταδρομική επίθεση χούλιγκανς σε βάρος φιλάθλων της ΑΕΚ τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μεταξύ των κατηγορουμένων στους οποίους ανακοινώθηκε ότι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι είναι οι πέντε υπήκοοι

Κροατίας που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα επιχειρώντας να φύγουν προς Ιταλία καθώς και ο συμπατριώτης τους που συνελήφθη στην Κακαβιά θέλοντας να περάσει τα σύνορα για Αλβανία.

Ο 14ος τακτικός ανακριτής μετέβη νωρίτερα στον Ευαγγελισμό και έλαβε απολογία από έναν Κροάτη κατηγορούμενο που νοσηλεύεται φρουρούμενος. Πλέον το βάρος της έρευνας πέφτει στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη, ο οποίος, σύμφωνα με τους συνηγόρους, διακρίνεται στα βίντεο ντοκουμέντα από την καταδρομική επίθεση των Κροατών οπαδών.

Προσωρινά κρατούμενοι έχουν κριθεί ήδη 70 κατηγορούμενοι οι οποίοι απολογήθηκαν χθες Σάββατο και την Παρασκευή και πλέον ανέρχονται σε 105 οι προφυλακιστέοι για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς και άλλων.

Keywords
Αναζητήσεις
dolofonia-michali-profylakisteoi-kai-oi-105-katigoroumenoi-gia-ta-epeisodia.htm
Τυχαία Θέματα