Χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα SAP για την AI
Η SAPHellas, στηρίζει δυναμικά τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό, επενδύοντας στη νέα γενιά επαγγελματιών με στόχο την επιτάχυνση της υιοθέτησης των νέων τεχνολογιών.
Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Young Professionals Program 2026, το πλήρως χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ένταξης των νέων στην αγορά εργασίας από την SAP,το οποίο ενισχύει την ετοιμότητα σε τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης και Cloud.
Μέσα από την πρωτοβουλία, 24 νέοι επαγγελματίες εκπαιδεύτηκαν σε δύο στρατηγικούς τομείς του επιχειρηματικού μετασχηματισμού: το SAP S/4HANA CloudPublicEdition και την ανάπτυξη εφαρμογών Generative AI.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες έλαβαν εντατική εκπαίδευση σε λύσεις της SAP όπως το SAPS/4HANA Cloud, GenerativeAI, SAP Business Data Cloud, SAP Joule for Consultants,διευρύνοντας τη εξειδίκευσή τους και σε άλλες τεχνολογικές περιοχές. Πέρα από την τεχνολογική κατάρτιση, το πρόγραμμα επικεντρώθηκε επίσης στην επιχειρηματική αντίληψη, τη στρατηγική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων, προετοιμάζοντας τους αποφοίτους ώστε να μπορούν να συμβάλουν σε έργα πελατών από την πρώτη κιόλας μέρα.
Μετά από δύο μήνες εντατικής πρακτικής εκπαίδευσης, οι νέοι SAP AssociateConsultants είναι πλέον έτοιμοι να στελεχώσουν οργανισμούς συνεργατών και πελατών της SAP,συμβάλλοντας στην αυξανόμενη ανάγκη της ελληνικής αγοράς για εξειδικευμένους επαγγελματίες Cloud και AI.Το πρόγραμμα αυτό επιβεβαιώνει τη δέσμευση της SAPHellas για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς και του ευρύτερου τεχνολογικού οικοσυστήματος.
«Καλωσορίσατε σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία δεν υποστηρίζει απλώς τις επιχειρήσεις, αλλά διαμορφώνει τις συνθήκες της σύγχρονης επιχειρηματικότητας»δήλωσε ο Aνδρέας Ξηρόκωστας– Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας και συμπλήρωσε «Καθώς θα στελεχώσετε τις επιχειρήσεις του αύριο, να είστε τολμηροί και ανοιχτοί στην αλλαγή».
Από το 2013, το SAP Young Professionals Programέχει υποστηρίξει περισσότερους από 5.000 νέους επαγγελματίες σε πάνω από 48 χώρες της περιοχής EMEA, προετοιμάζοντάς τους για τις αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου τεχνολογικού περιβάλλοντος.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Απίστευτο εύρημα-δείτε το Ford που άντεξε 83 χρόνια στον βυθό του Ειρηνικού
- Navios Maritime Partners highlights strong bond market performance
- Κύκλωμα διακίνησης κλωστοϋφαντουργικών αποβλήτων ξήλωσε ο OLAF
- Plaisio: Strong growth and profitability recovery in 2025
- Σαλακάς: Ο τριπλός ρόλος της Alpha Bank στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας
- Moody’s: Διαχειρίσιμο το κόστος των 700 εκατ. ευρώ από τη νέα ρύθμιση για τον Νόμο Κατσέλη
- ΔΕΔΔΗΕ: Oλοκληρώνει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης ισχύος υποσταθμών 150/20kV στην Ελλάδα
- Το Βίκος στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors
- Νέα συνεργασία της Wolt με τα Max Stores
- Ενίσχυση ΚΑΠ, ανάπτυξη προγράμματος προώθησης γαλακτοκομικών και κρέατος στις προτάσεις ΕΟΚΕ για βιώσιμη κτηνοτροφία
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Emea.gr
- Σαλακάς: Ο τριπλός ρόλος της Alpha Bank στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ανεπαρκές το νέο ευρωπαϊκό μέτρο για τα μικροδέματα
- Χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα SAP για την AI
- Η AI μετασχηματίζει τις θέσεις εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο
- Αποστολάκη: Δεν σπάει ο φαύλος κύκλος του ιδιωτικού χρέους
- ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης ισχύος υποσταθμών
- Τελευταία Νέα Emea.gr
- Χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα SAP για την AI
- Σαλακάς: Ο τριπλός ρόλος της Alpha Bank στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ανεπαρκές το νέο ευρωπαϊκό μέτρο για τα μικροδέματα
- ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης ισχύος υποσταθμών
- Αποστολάκη: Δεν σπάει ο φαύλος κύκλος του ιδιωτικού χρέους
- Η AI μετασχηματίζει τις θέσεις εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο
- ΑΑΔΕ: Διαθέσιμο από 1η Ιουλίου το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης
- RWE – ΔΕΗ: Σε λειτουργία φωτοβολταϊκά 1 GW στη Δ. Μακεδονία
- Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή σε τρία στελέχη της «Αττικές Διαδρομές»
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Μεγάλα έργα υποδομής και ψηφιακή μετάβαση
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ για ΝΔ: “Λευκή επιταγή” στις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων
- Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ελλάδα και Ινδία ενισχύουν τη συνεργασία τους σε επενδύσεις, εμπόριο και βιομηχανία»
- Ο χρυσός δεν “λάμπει” πάντα – Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% η τιμή του μέσα σε πέντε μήνες
- Στις πιο κερδοφόρες στην Ευρώπη οι ελληνικές τράπεζες
- Συνελήφθη 57χρονη για πυρκαγιά από πρόθεση στην Κορινθία
- 43 καμπάνιες στη shortlist των Effie Awards Hellas 2026
- Δολάριο: Γιατί η Wall Street ποντάρει 29,4 δισ. δολάρια στην άνοδό του
- Στο Αιγάλεω το απόγευμα ο Κ. Μητσοτάκης – Μπαράζ περιοδειών από «γαλάζια» στελέχη
- Νέοι κωδικοί από το Bref στη σειρά Power Active
- Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Η Κίνα θα αποστείλει βοήθεια ύψους σχεδόν 13 εκατ. ευρώ



