Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς για τον θάνατο του 46χρονου

17:45 21/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Νέες εξελίξεις έχουμε στον τραγικό θάνατο 46χρονου άνδρα ο οποίος έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία.

Με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ψησταριάς στην οποία φέρεται να δούλευε ο άτυχος άνδρας ως διανομέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε δουλειές διανομέα με το ποδήλατό του, με το οποίο κυκλοφορούσε το μεσημέρι στην πόλη.

 

Την ίδια ώρα, συγγενείς του διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι δούλευε ως διανομέας, όμως η έρευνα που έγινε θέλει τον 46χρονο να έκανε
μικροδουλειές για καταστηματάρχες της Χαλκίδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία πιθανότατα συνέβαλαν στα συμπτώματα της θερμοπληξίας. 

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί.

Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Keywords
Αναζητήσεις
chalkida-synelifthi-idioktitis-psistarias-gia-ton-thanato-tou-46chronou.htm
Τυχαία Θέματα