Από το Beat στο FreeNow: Πώς το Super App μετακίνησης μεταμόρφωσε τις μετακινήσεις στην Ελλάδα

Η FreeNow, η κορυφαία εφαρμογή ride-hailing στην Ελλάδα, γιορτάζει την επέτειο ενός έτους λειτουργίας της στην Ελλάδα. Αυτό το ορόσημο σηματοδοτεί ένα χρόνο παροχής άνετων και αξιόπιστων υπηρεσιών μεταφοράς στη χώρα, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι. Διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων οχημάτων στην Ευρώπη, σε 9 αγορές και περισσότερες από 150 πόλεις.

Οι χρήστες έχουν

την δυνατότητα να επιλέγουν, μέσα από το FREENOW app, τη μεγαλύτερη γκάμα παροχών μετακίνησης, και να κάνουν κράτηση για το πλησιέστερο ταξί, αυτοκίνητο ή να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις, όπως ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά μηχανάκια και ηλεκτρικά ποδήλατα. Στόχος της εταιρείας είναι να γίνουν οι αστικές μετακινήσεις πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες, μειώνοντας το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, το FreeNow έχει κάνει σημαντικά βήματα για να καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη και προτιμώμενη επιλογή για τους μετακινούμενους στην Ελλάδα. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της εφαρμογής, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή της για ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές, έχει συγκεντρώσει μια πιστή πελατειακή βάση, με πάνω από 1,2 εκατομμύρια χρήστες εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα.

Για να τιμήσει αυτή την ειδική περίσταση, το FreeNow Greece διοργάνωσε εκδηλώσεις αφιερωμένες στους συνεργάτες οδηγούς ταξί που έχουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του Νο1 Taxi App στην Ελλάδα. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής ταξί FREENOW app θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία βόλτα με ελικόπτερο, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, πάνω από εμβληματικά σημεία της Αθήνας. Οι εορτασμοί αυτοί έχουν ως στόχο να εκφράσουν ευγνωμοσύνη τόσο στους οδηγούς όσο και στους πελάτες που υποστήριξαν την εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ελλάδα.

Η εταιρεία έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτή η επέκταση όχι μόνο έχει προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για τους αδειοδοτημένους οδηγούς ταξί, αλλά έχει επίσης συμβάλει στη συνολική ανάπτυξη της βιομηχανίας μεταφορών στη χώρα. 

Καθώς η FreeNow Greece γιορτάζει, ανυπομονεί να συνεχίσει την αποστολή της να παρέχει αξιόπιστες, ασφαλείς και προσιτές υπηρεσίες μεταφοράς στους ανθρώπους της Ελλάδας. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών η FreeNow είναι έτοιμη να ενισχύσει περαιτέρω το τοπίο των μεταφορών στη χώρα.

Η επέτειος ενός έτους της FreeNow Greece αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας και της επίδρασής της στον ελληνικό κλάδο μεταφορών. Μέσω της φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής, της δέσμευσης για ασφάλεια, το FreeNow έχει γίνει μια αξιόπιστη και προτιμώμενη επιλογή και παραμένει αφοσιωμένο στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών μεταφοράς.

Keywords
Αναζητήσεις
apo-to-beat-sto-freenow-pos-to-super-app-metakinisis-metamorfose-tis-metakiniseis-stin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα