Απατζίδη: «Οι μετεκλογικές συνεργασίες θα είναι ένα αλισβερίσι για υπουργεία»

07:02 21/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 -εκλεγμένη το 2019 στην Ανατολική Αττική και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου- Μαρία Απατζίδη, έγινε γνωστή στην πλειοψηφία των συμπολιτών μας με την αντικομφορμιστική απόφασή της να εκφραστεί από το βήμα της βουλής και με μήνυμα στην μπλούζα που φορούσε.

Η 33χρονη πωλήτρια στο επάγγελμα και Πόντια στην καταγωγή μίλησε στο GOV NEWS και όπως θα διαπιστώσετε δεν είναι…

απλά μια στάμπα. Είναι μια νέα κοπέλα με άποψη που παλεύει για τα πιστεύω της.

Όπως έχει αναφέρει: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης λειτούργησε ως καταλύτης λόγω της στάσης του στη διαπραγμάτευση του 2015. Το ΜέΡΑ25 αφύπνισε τη συνείδησή μου δυναμικά με τις τοποθετήσεις του για την κατάλυση της χρεοδουλοπαροικίας που απειλεί την Ελλάδα και όχι μόνο».

Υπερασπίζεται τις μπλούζες με μηνύματα, επισημαίνοντας ότι θα σταματήσει να τις φοράει όταν η κοινωνία δεν θα έχει ανάγκη από τέτοιες δράσεις. Σημειώνει, ανάμεσα σε άλλα, πως «η νεολαία είναι πολιτικοποιημένη, απλώς έχει απογοητευτεί από τα κόμματα, γιατί κανένα δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στις συνθήκες εξάρτησης της Ελλάδας» και την καλεί να πάει να ψηφίσει αλλά και να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα που την αφορούν.

Τονίζει ότι «στην Ελλάδα δεν τηρείται η τριπλή διάκριση των εξουσιών» και δηλώνει δυσάρεστη έκπληξη γιατί «τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα από τα νομικά συμβούλια των εταιρειών». Θεωρεί ότι μετά τις εκλογές «δεν θα έχει κανένα νόημα η συνεργασία. Θα είναι ένα αλισβερίσι για υπουργεία» και προσθέτει: «Μόνο αν κυβερνήσουμε, θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας».

Βίωσε -όπως και άλλες γυναίκες- τη σεξουαλική παρενόχληση, όταν κάποιος ξεφτίλας «άντρας» τής έστειλε φωτογραφία -στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook- με το μόριο του. Αυτή η κακοποίηση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει «σκοπό να αποδείξουν κάποιοι την τοξική αρρενωπότητά τους και να επιβάλουν την πατριαρχία» σχολιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΑΤΖΙΔΗ ΣΤΟ govnews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα