ΑΥΡΑ: Συμμετείχε για 26η συνεχή χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως επίσημος χορηγός ενυδάτωσης

Το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτέλεσε για 26η συνεχή χρονιά το επίσημο νερό του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Φέτος, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων του μεγαλύτερου δρομικού γεγονότος στη χώρα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δημιούργησε συλλεκτικές συσκευασίες, δίνοντας τους αύρα Μαραθωνίου. Τα συλλεκτικά

μπουκάλια κυκλοφορούν ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου σε συσκευασίες και πολυσυσκευασίες των 500ml & 1,5lt.  

Ειδικότερα, όπως κάθε χρόνο, το 100% Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον στάθηκε έμπρακτα δίπλα σε όλους τους δρομείς μοιράζοντας περισσότερα από 700.000 συλλεκτικά μπουκάλια και εμψυχώνοντας την ξεχωριστή προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων να συνεχίσουν δυνατά προς τον τερματισμό. 

Παράλληλα, πόλος έλξης για δρομείς και επισκέπτες ήταν για ακόμη μια χρονιά το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Χωριό των Χορηγών.  Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια σειρά από happenings και δραστηριότητες με το ραδιοφωνικό σταθμό Kiss FM 92.9, που εξέπεμπε ζωντανά από το περίπτερο, να δίνει το ρυθμό και τον παλμό.  

Από αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού δεν θα μπορούσε να λείπει η ΑΥΡΑ Running Team, η οποία φέτος ξεπέρασε τις 400 συμμετοχές, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία υιοθέτησης ενός υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Keywords
Αναζητήσεις
afra-symmeteiche-gia-26i-synechi-chronia-ston-afthentiko-marathonio-tis-athinas-os-episimos-chorigos-enydatosis.htm
Τυχαία Θέματα